74-årig gennemgår fuld kønsskifteoperation

74-årig gennemgår fuld kønsskifteoperation


Den 74-årige pensionist Donna Smith er den ældste person der har gennemgået en fuld kønsskifteoperation gennem National Health Service i Storbritannien.


For fem år siden, i en alder af 69, blev Donald Edmund Bodsworth, nu kendt som Donna Smith, den ældste person i Storbritannien der har gennemført en fuld kønsskifteoperation.


I sit allerførste interview, forklarer Donna Smith: ”Nogle folk vil sikkert undre sig over at jeg gennemgik en så stor operation i min alder. Men det er dejligt at vide, jeg vil dø som en ordentlig kvinde, det er en stor lettelse.


Som barn, elskede Donald at gå med sin mors sko og makeup, som resulterede i en misfornøjet familie. Han fortalte dem jævnligt, at han meget hellere ville være pige, men svaret der kom lød:”Vær nu ikke så dum”.


Donald blev mobbet som teenager og hans far, der var murer, før han blev fængselsfunktionær, forsøgte at styrke ham ved at tage ham med til byggepladser.”Jeg hadede det så meget at jeg græd mig selv i søvn om aftenen”. Det fik ham til at forlade Bedfordshire som 17-årig, med lidt penge tjent ved køkken tjanser.


Med et nyt køkkenjob i hans tidlige 20’er, identificerede Donald sig som en kvinde fanget i en mands krop. Hans praktiserende læge sendte ham til en kønsskifteklinik på Londons Charing Cross Hospital, hvor lægen John Randell gav ham hormoner. I løbet af uger, blev han bryster større, hans skægvækst blev reduceret, og hans penis skrumpede ind. Kulturelle holdninger fik Donna til at klæde sig som mand på sit arbejde i tyve år, men i fritiden klædte hun sig som en kvinde til skønhedskonkurrence. Efter kønskifteoperationen eksisterede og fungerede hun som kvinde i flere år. Donna gik vedvarende klædt som mand:


“Jeg havde regninger der skulle betales, og ved at arbejde som mand, kom der mere i lønningsposen.”


Da hun holdt ved Vauxhall Motors, var hun endelig afklaret med at leve fuldt ud som kvinde, og hendes bryster gik op til størrelse 44DD. I 2006 blev Donna flyttet over i NHS-ventelisten, klar til fem timers kirurgi, siger. ”Det var bedre sent end aldrig”. Hun er for tiden bosættende i Mablethorpe, hvor de fleste mennesker er ligeglade med hendes køns ændring, Donna der stadig er en kvindelig jomfru, lyder detbfra.”Jeg ville elske at have en mandlig følgesvend til ældes sammen med, ideelt set en yngre mand end mig.”


Kilde

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.