5 netsurferske fredagslinks

5 netsurferske fredagslinks

Af Netsurferen, Nettipsforum.dk

Denne omgang fredagslinks er velvilligt stillet til rådighed af Netsurferen, et af vore trofaste medlemmer i vores edb debatforum. Netsurferen har fundet links, som forhåbentlig kan holde ved sommertankerne. Det sker for eksempel med links til rene badestrande, strandvejr, vandtemperaturerne (vandet må bestemt ikke være for koldt), campingpladser samt tips til hundeejere.

Hvis man vil tjekke strandvejret, så kan det gøres på www.dmi.dk/strandvejr. Trykker man på “blå flag” vises dagens vejr på den strand (de røde prikker gør det samme) og man kan samtidigt tjekke vandtemperaturer på www.dmi.dk/vandtemperaturer, der viser den aktuelle vandtemperatur.

Blå Flag kan fåes som mobil applikation, som de skriver på www.blaaflag.dk. Dermed kan man finde Danmarks bedste havne og strande med mobilen. En ny gratis Blå Flag applikation guider nemlig sommergæsterne til Blå Flag strande og -havne, større badesikkerhed og sjove aktiviteter ved vandet. 

Hvs man vil have hunden med i skoven, så har naturstyrelsen udgivet en brochure som hedder “Med hunden i naturen” Hundefolder kan hentes her (direkte link til pdf-brochure).

Stadig lyst til ferie i Danmark? Så er eksempelvis www.campingland.dk en familieside med campingpladser opdelt i regioner og med link til de forskellige campingpladser

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.