4.500 bøger med på ferie

4.500 bøger med på ferie

Ferietiden nærmer sig, og mange af os er allerede begyndt at tænke på hvilke ting, der skal proppes i kufferten, inden vi drager på ferie, festival eller hvad den nu står på. Skal den uldne sweater forlades derhjemme og skal regntøjet med for en sikkerheds skyld. Og hvad med diverse ladeapparater, så vores gadgets ikke løber tør for strøm. Jo, der er mange ting og sager der skal være på plads. Og så er der jo de tunge bøger. Hvilke bøger skal med? De vejer jo adskillige kg, hvis der skal medbringes mere end 2-3 stykker. Næ nej, ikke hvis du begynder at tænke i lydbøger, altså bøger der er indtalt på forhånd, og som du kan sidde eller ligge og lytte til, mens du stresser af i ferien.

Det er et stort marked efterhånden. Markedet for lydbøger altså. Lydbøger er voksende i popularitet, og hvis du aldrig har lyttet til lydbøger før, bør du give det en chance. Der er nemlig mange fordele ved lydbøger. De vejer ingenting, og du kan dermed have en ordentlig stak med på ferie. Hvis du så skulle støde ind i en kedelig eller for dig uinteressant lydbog, sletter du den bare fra biblioteket fra den installerede app. I app’en Riidr Bøger kan du gemme dit eget bibliotek fyldt med lydbøger, og du kan gemme op til 4.500 lydbøger. App’en giver adgang til mere end 500.000 e-bøger og lydbøger, og denne app kan du eksempelvis installere på din smartphone eller tablet. Hvis du har fået downloadet de forkerte bøger, kan du med internetadgang hente nogle andre.

I øjeblikket er der stor efterspørgsel på Peter Høegs nyeste roman ”Effekten af Susan” og ”Sønnen” af Jo Nesbø, der forudses til at blive to af sommerens helt store læsehit inden for lydbøger.

–  Vi har for nylig lavet en stor undersøgelse om, hvilken bog vores brugere skulle læse denne sommer. Her peges der på Peter Høegs nye bog som et af de absolut bedste bud. Den udråbes til at være ’en ny Frøken Smilla’ og rummer spændingselementer plus fantasi i en fin cocktail. Sønnen af Nesbø ligger dog også højt på ønskelisten hos mange ferieglade danskere, fortæller Anders Breinholst fra Riidr Bøger.

www.riidr.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.