3D Nyheder fra Sony på IFA

3D Nyheder fra Sony på IFA

Når du læser disse linjer, spadserer jeg rundt i Berlin. Jeg er inviteret ned på verdens største elektronikmesse. Den hedder IFA og finder sted i den tyske hovedstad Berlin. Her skal jeg spankulere rundt og se og opleve alverdens mystiske elektroniske dingenoter, dippedutter og gadgets. En af de meget aktive aktører på IFA er Sony. De har en række spændende nyheder, som de præsenterer i år.


3D er et af de store nøgleord for Sony, blandt andet med Head Mounted Display ‘Personal 3D Viewer’ – en form for brillelignende 3D-display, som man bærer direkte på hovedet, og som giver den hidtil mest intime og komplette 3D-oplevelse i form af en stor, virtuel biograflignende skærm. Den glæder jeg mig til at få på hovedet. Så vil jeg straks bede om at få sat en film med en køn skuespillerinde på. Så kan de andre på messen passe sig selv!


Sony byder også på et par tablets, en ny version af Xperia Arc, nye modeller i Vaio-serien, en ny e-bogslæser, en media streamer, nye kompakt kameraer i Alpha-serien, støjreducerende headsets, MP3-afspiller med Android og meget mere. Deres internet-tv med Google TV4 inklusiv den nye platform med nyt OS: Android Honeycomb, bliver også interessant at kigge nærmere på.


www.ifa-berlin.de

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.