3 hjemmesider til dig, der elsker at løbe

3 hjemmesider til dig, der elsker at løbe

I denne miniguide kigger Nettips på hjemmesider til den motionsløbende del af befolkningen. Der er rigtig mange danskere der mere eller mindre regelmæssigt bevæger sig ud på landets stier og veje iført løbesko og løbetights. Det er blevet en del af normalbilledet at være motionsløber i dagens Danmark.

Derfor findes der også en skov af hjemmesider, der er til for at hjælpe løberne på den ene eller anden måde. Vi kigger nærmere på 3 af dem her.

  1. Cooltights.dk – er stedet man klikker sig hen, hvis man ikke vil gå ned på det rigtige udstyr. Der er ofte højt fokus på løbesko, når man snakker løbegear, men faktisk er tights og andet løbetøj næsten lige så vigtigt, hvis man gerne vil have den optimale løbeoplevelse. Især når man bor i det klima, vi har her i landet, hvor vejret kan svinge fra dag til dag.
  2. Beat-runner.dk – er for dig, der hører musik, mens du løber. For dig, der ikke kunne forestille dig en løbetur uden musik i ørerne. Du kender nok følelsen af, at den musik du har valgt er enten for hurtig eller for langsom, og at du automatisk tilpasser dit tempo efter musikkens rytme. Det betyder at du nemt kommer til at løbe i et tempo, der ikke er dit naturlige. Et alternativ er Spotify Running, hvor du som Spotify-bruger kan få appen til at spile musik efter dit løbetempo.
  3. I Forms ruteplanner – er den gode gamle ruteplanlægger på nettet. Længe før vi havde Endomondo og RunKeeper-apps, var motionsbladet I Form foran sin tid med en dengang genial udnyttelse af Google Maps, hvor man kunne plotte sine løberuter ind og dele dem med andre. Især den sidste funktion var noget helt nyt dengang. I dag er vi mere vandt til den sociale del af alle apps og hjemmesider, og vi har samme funktion i løbeapp’sene, men alligevel er der noget fint og brugbart over I Forms ruteplanner.

Tøj, musik og ruter – så er du klar til at komme ud at løbe. Løbeturen starter på nettet, men foregår ude i virkeligheden.

Læs desuden: Høretelefoner til løb

 

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.