3 gode nettips til dig der elsker yoga

3 gode nettips til dig der elsker yoga

Yoga og nettet – to ting der ved første tanke ikke hænger specielt godt sammen. Alligevel kaster vi os i denne artikel over emnet yoga på nettet.

Fordi yogadyrkelsen netop handler om at lukke verden ude, trække sig ind i sig selv og dyrke det rolige og antistressede, så vil mange rynke på næsen af, at du tager en iPad eller computer med ind i yogasalen.

Men det er faktisk med yoga som med så meget andet, at der er masser af brugbare ressourcer online, som man med fordel kan udnytte for at gøre ens tilgang til yoga lettere. Internettet er i dag så integreret i alt vi gør og laver, at selv yoga og mindfulness kan inddrage nettet uden at gøre det mindre mindfull.

Udstyr og øvelser online

En af de største danske yoga-ressourcer på nettet er Den Intelligente Krop. Her er filosofien at kroppen og psyken hænger uløseligt sammen og det er derfor man snakker om at en krop kan være intelligent. På denne omfattende side kan man både finde artikler, videoguides, kurser, samt købe alt det udstyr man har brug for når man dyrker yoga.

Brug din iPad eller smartphone

Som vi var inde på før, så kan der faktisk være god mening i at tage en smartphone eller tablet med ind i det rum, hvor du dyrker yoga. Der findes nemlig en lang række apps, der er designet specielt til yogafans. Her kan du finde masser af øvelser, videoer og guides til de forskellige stillinger og stilarter indenfor yoga. Enten gratis eller for et mindre beløb. På denne måde kan du klare yogaen hjemme i stuen og behøver ikke nødvendigvis gå i et yogacenter.

Denne guide præsenterer 7 rigtig gode yoga-apps.

Læs alt det nye om yoga

Det er gerne sådan, at når man har noget, man går meget op i, så vil man gerne læse mere om emnet og følge med i, hvad der kommer af nyheder på området. Her er nettet også en uudtømmelig kilde i form af yoga-hjemmesider og -magasiner.

Her er en liste over de 10 bedste yoga-magasiner online.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.