3 apps til en safari

3 apps til en safari

Mange af læserne på det store internet er de rene safari-entusiaster, og mange af dem går op i gadgets og den nyeste teknologi. Smartphones spiller ofte en stor rolle, når folket tager på safari i Afrika.

Mange danskere, som tager på safari, vælger tit det danske firma Tembo Safari fordi Sanne og Hans, der ejer firmaet, brænder for Afrika, og de har mange års erfaring med at arrangere safarirejser. Men lad os nu skynde os videre til det essentielle i denne artikel: 3 yndlings-apps til rejsen:

  1. The Weather Channeldownload her

Vejret er altid vigtigt når man er på ferie – ikke mindre på en safarirejse. Ikke fordi det nogensinde bliver koldt i de dele af Afrika, hvor man tager på safari, men fordi varmen kan blive for uudholdelig for en lys skandinav og det derfor er en god idé at finde de bedste tidspunkter vejrmæssigt at bevæge sig ud på savannen. Der findes mange vejr-apps men en favorit er altså den fra The Weather Channel.

  1. Star Walkdownload her

Når dagen er gået på hæld og mørket har taget over, begynder et helt nyt afrikansk eventyr: Stjernehimlen på savannen er noget helt særligt. Kulsort med et tæppe af stjerner, hvoraf en del af konstellationerne er ukendte for os nordboere. Her er app’en Star Walk en fantastisk hjælp til at identificere alle de stjerner og stjernebilleder man ser på himlen. Snyd ikke dig selv for en nat eller fleres kiggen mod nattehimlen.

  1. Africa. Live Safari Sightingsdownload her

Denne app er velegnet, hvis turen går til Sydafrika. App’en vandt førstepladsen i 2014 som Best Travel App in Africa. Appen har mere end 40.000 aktive brugere, der alle indberetter hvor og hvornår de spotter vildt. Derfor kan man hele tiden via app’en orientere sig om hvor det nærmeste vildt befinder sig. Dette er et glimrende supplement til de lokale guider på stedet og et sigende eksempel på, hvordan mange mennesker til sammen kan skabe værdi for hinanden og andre.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.