27 tommer skærm til gameren

27 tommer skærm til gameren

Nu ved jeg ikke hvor mange af læserne her på Nettips, som er hardcore gamere. Ved du ikke hvad en gamer er? Det er sådan en person, som sætter pris på at sidde ved computeren og spille en god omgang computerspil. Og det kan gamere gøre i timevis. Nogen gør det faktisk det meste af natten – også selv om de skal op i skole eller på arbejde dagen efter. Nå, men der sidder de så og spiller typisk ét spil og typisk sammen med andre via internetforbindelsen. Mange gamere går virkelig op i sagerne, og det handler bestemt om at besidde det rette computerudstyr, for ellers er gameroplevelsen ikke total. Dette inkluderer naturligvis også en skærm til den fødte gamer, og nu er producenten BenQ ude med en ny skærm, som nok skal vække opsigt hos gamerne.

Der er tale om en 27 tommer stor skærm med det flotte navn BenQ XL2720Z. BenQ holder til i Taiwan, og de har det med at smide skærme på markedet, som henvender sig dedikeret til gamere. Denne nye skærm er lidt af et monster, hvis man skal stole på en pressemeddelelse fra BenQ. Skærmen er udstyret med nyeste teknologi på den front, hvilket blandt andet inkluderer så spændende begreber som Motion Blur Reduction og Low Blue Light, som giver skarphed, præcision og komfort for gameren. Motion Blur Reduction skulle være enbetydende med sublim skærmopløsning, responstid og opdateringsfrekvens, og spilopvelelsen skulle dermed være helt fri for irriterende slør.

Slut med trætte øjne?

– Den nye XL2720Z og dens banebrydende funktioner er en flot markering af vores vision for professionel gaming i superligaen, og den viser samtidig, hvordan vi igen har ført denne vision ud i livet, siger Brian Hansen, Country Manager Denmark i BenQ Nordic.

De nye teknologier er et forsøg på at slippe af med trætte øjne efter timers gaming, for man kommer ikke uden om, at skærmarbejde i timevis medfører trætte og irritable øjne. BenQ forsøger at løse dette problem med en Low Blue Light-teknologi, som styrer det skadelige blåspektrede lys, der udsendes fra almindelige computerskærme. Som gamer bestemmer man selv niveauet for det blå lys, og resultatet skulle helst være mindre træthed og hovedpine. BenQ XL2720Z er lige på trapperne, og vejledende udsalgspris bliver cirka 3.800 kroner.

www.benq.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.