20 gratis apps du ikke kan leve uden

20 gratis apps du ikke kan leve uden

Apps. Du kender ordet og du bruger næsten med garanti en app hver dag. Nogen surfer rundt på Facebook. Andre tjekker tog- og bustider på Rejseplanen. Nogen tjekker telefonnumre på Krak, mens andre følger med i fodboldresultater live. Jo, apps er en genialitet, som kan forsøde enhver smartphone. Her får du en guide til iPhone apps du slet ikke vidste, du ikke kunne leve uden. I app-landet er der noget for enhver smag, til ethvert behov og til alle lejligheder, så bare at  slå sig løs! Her er nogle af de bedste og sjoveste og helt ubrugelige apps – helt gratis. Hvis vi har overset en bestemt app, må du gerne gøre os opmærksom på det i kommentarfeltet nederst. Også selv om det er en app til Android eller Windows Phone.

1.      Geometry dash lite

Hop og flyv igennem de farlige baner, men vær beredt med tålmodighed hvis du vil gøre dig håb om at gennemføre de lumske og vanskelige baner. Advarsel: vanedannende!

2.      2048

Hvis du kan lide at gøgle med tal, på den sjove måde, eller konkurrere med dig selv og din egen score, så har du mange sjove timer foran dig med denne app! 

3.      Farm Heroes Saga

Var du vil med ”Candy Chrush”? Så vil du elske ”Farm Heroes Saga”! Spillet kører efter samme princip, og er fra de samme skabere, som lavede de populære slik spil. Slå dig løs, med den lidt sundere udseende udgave af det sukkersøde spil, helt gratis!

4.      Mr. Flap

Firkantede fugle og fjollede geometriske baner. Få Mr. Flap igennem udfordringerne, og oplev at et simpelt spil ofte er det bedste og det sjoveste. Tiden flyver nemlig af sted, når du først går i gang med at gennemføre baner med Mr. Flap.

5. ”Find My iPhone

”Find My iPhone” er som skabt til alle os, der har det med at forlægge vores ting! Hvis du mister din iPhone, så kan du finde den på 2 sekunder! Appen fungere også som en tyveriforsikring, da du lynhurtigt kan finde dens placering, hvis dit dyrebareste eje mangler. En app som helt klart, er en god investering for dig og din iPhone.

6.      I FORM Sund Mad 5 Dage

Hvad skal vi spise? Er du også tom for ideer eller sidder du fast i gamle rutiner og usunde vaner? Så er dette svaret på dine bønner, for med I FORMS nye app, kan du nemt få inspiration til hverdagens menu, så din kost både bliver sundere og mere alsidig.

7.      bet365

Appen der er skabt til alle sportsnørder! Gør det meget nemmere og sjovere at bette, når du har det hele lige ved hånden. En app alle drenge bør have på deres telefon.

8.      Draw Something

Tegn og se om dine venner kan gætte det! Spillet er nemt, enkelt og super sjovt. Du kan spille med alle dine venner, og se hvem der er bedst til at tegne og gætte. Appen vil helt sikkert give dig et godt grin over, dine venners forsøg på at tegne en bøvs, et bål eller måske bare en kat. 

9.      Learn French, Spanish and other languages for free with busuu

Hvis du skal ud og rejse, hvis du gerne vil blive lidt mere international eller hvis du bare keder dig, så hent appen og lær nye sprog på en sjov og nem måde. Det er altid godt at have nogle gloser i baghånden, når du er ude i den store verden. Med denne app kan du nemt lære, eller friske et sprog op!

10.  Zomato – Restaurant Finder

Ender i altid på den samme resturen, hvor du bestiller det sædvanelige, ved det samme bord, hver gang du er ude og spise? Trænger du også til at prøve noget nyt, så downloade denne smarte app! Appen finder restauranter i dit område, hvor du også kan se andres bedømmelser af stedet. Super smart og nemt. Oplev mere!

11.  XTRAPOP

Vi lever igennem vores billeder. Det er dem der viser vores liv på de sociale medier, det er dem vi kikker på når vi ser tilbage på gamle minder og det er dem vi vil blive husket for den dag vi ikke er her mere. Gør dine billeder sjovere, mere unikke, anderledes eller personlige med denne skøre app. Appen kan sætte sjove figurer og symboler på dine billeder, nemt og hurtigt. Finurlig app, så du kan få mere sjov med dine minder.

12.  Jelly

Denne app demonstrerer virkelig, hvor stærkt det sociale netværk egentlig er. Den kan nemlig bruges hvis du for eksempel har et spørgsmål, om hvor det bedste burger sted ligger, i forhold til hvor du er. Man kan stille spørgsmål ud fra billeder eller location, og svare på andres. Det er en sjov app, som er god at have ved hånden.

13.  Real simple, No time to cook?”

Hvis du har en trav hverdag, eller bare ikke lige orker at finde på en lækker ret til aftensmad, og skrive lange handlelister, så er denne app lige noget for dig. Den kommer med opskrift forslag som tager enten 20, 30 eller 40 minutter at lave.  Derudover har appen en handleliste klar, så du nemt kan få handlet ind til den lækre asftensmad.

16.  ”Bakery Story

”Bakery Story” er blevet super populært og ikke uden grund, det er nemlig sjovt, underholdene og en tidsrøver som ingen andre! Design din egen butik, bag og pynt de smukkest og mest overdådige kager, snak med andre bagerier og inviter dine facebook venner til at deltage i festen. Spillet har lidt af alt det bedre, plus, hvem elsker ikke at udfolde sin kreativitet, og lave smukke kager, uden det enorme rod i køkkenet efter?

17. ”Flipagram

Skab smukke videoer af dine bedste minder, med dine billeder. Saml dine billeder i en video, sæt dit ynglings musik til at spille hen over videoen og bum en smuk og personlig video. En fin måde at vise dine bedste, sjoveste eller vildeste øjeblikke frem på en personlig måde.

18. ”Momondo – billige flybilletter og rejser

Drømmer du også om at se hele verden, eller vil du bare gerne ligge på en hvid sandstrand og blive brun, mens der er slud og gråt i Danmark? Med momondo appen kan du finde de billigste biletter, og så er der jo penge til endnu flere oplevelser!

19. ”Toilet viden

Med mere end 2000 facts kommer du ikke til at kede dig, brug altid tiden fornuftigt, hvis ikke andet kan du altid grine lidt over de sjove, mærkelige eller ubrugelige facts denne app lægger på bordet. Du kan gemme dine favoritter, dele dem på de sociale medier, og du kan benytte appen uden internetdækning.

20.”Jokes vitser lite

Denne app kan oplyse enhver dag! Du har altid et grin lige ved hånden, inddelt i kategorier, kan bruges offline og du kan dele de sjoveste med dine venner. Appen er desuden dejlig at have ved hånden når ventetiden skal slås ihjel – du vil altid være underholdt med denne app.

Skrevet af Casper fra Iphoneluppen.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.