1.100 gratis kabaler et sted

1.100 gratis kabaler et sted

Kabaler er et populært emne hos netfolket. Dagligt får Nettips besøg fra folk, som fandt os, fordi vi ligger pænt i Google, hvis man leder efter kabaler.

Vi har i tidens løb hjulpet med at downloade gratis kabaler og senest gav vi et tip til gratis kabaler til Windows 7 og Windows 8. Det fik et aktivt medlem i vort forum op af stolen. Torben fandt nemlig en omgang gratis kabaler i et enkelt program. Og en omgang? Der er tale om over 1.100 gratis kabaler. Dermed skulle der være nok kabaler til en pæn lang periode.

Kabale programmet hedder Pysol Fan Club Edition, og der er tale om open source kabaler, altså kabaler, som du kvit og frit kan downloade til din computer. I denne kabale pakke finder du kabaler, der spilles med 52 kort, 78 kort og ellers småspil i stil med Mahjong og den slags. Brugerfladen i programmet kunne godt minde om et levn fra Windows XP dagene, men jeg må sige at spillet virkelig virker upåklageligt. En behagelig baggrundsmusik gør det fint at sidde og slappe af til en portion hjernegymnastik i form af disse gratis kabaler.

Programmet har efterhånden en del år på bagen, og seneste opdatering fandt sted i 2009 (derfor Windows XP looket). Hvis man kan leve med denne forældede opdatering, kan man se frem til en spilpakke med gode og underholdende kabaler. Du skal downloade lige under 9 MB, og når spillet er installeret, har du altså over 1.000 gratis kabaler til din disposition. Spillet har forskellige indstillingsmuligheder, og hvis du leder efter de forskellige kabaler, finder du dem under menuen Select. Kabalerne er inddelt i kategorier, og et blik i de populære kabaler giver dig for eksempel FreeCell, Golf, Napoleon, Gypsy, Klondike, Pyramide, 7 kabale, Edderkoppen og Yukon.

http://pysolfc.sourceforge.net/

Husk vores gratis nyhedsbrev

* Din mailadresse:

Email marketing by MailPlatform.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.