10 apps til din smartphone

10 apps til din smartphone

I denne tid har masser af firmaer travlt med at sende pressemeddelelser ud til diverse redaktioner i håb om spalteplads her og der. Teleselskabet 3 er et af disse firmaer, og i går modtog jeg en mere eller mindre intetsigende pressemeddelelse om apps til smartphones. Overskriften for mailen var ”10 apps der får dig sikkert igennem julen”. Jo, den er god nok. Du læste rigtigt. Sikke en gang vås, hva’? Først og fremmest tvivler jeg på, at en applikation kan sørge for at styre mine ben, hvis jeg får en snaps for meget. Dernæst betvivler jeg at en app ligefrem styrer mine juleindkøb så grundigt, at ingen bliver skuffede over de sølle julegaver, der skal gives i år. Finanskrise, du ved…

Nå, nu hvor 3 virker så venlige og ligefrem sende os tekst, som de så kan blive krediteret for via et link, så skidt da. Man er vel nysgerrig. Inden jeg røber hvilke enestående apps, der er tale om, så lad mig understrege at jeg ikke kender dem alle. Installation af disse apps sker altså på eget ansvar. Lad mig også erkende, at teksten til de enkelte apps er en mellemting mellem pressemeddelelsen og mine tåbelige kommentarer. Ps. Nogle apps er gratis – andre koster!

1. You Wish
Her kan du bruge din telefons kamera og tage et billede af en bluse eller andet, som du bare synes er smart. Herefter kan du via You Wish uploade den til din egen online ønskeliste. Husk at vedhænge prisskiltet.

2. Interflora
Send blomster via mobilos. Ganske smart. Især hvis du har kvajet dig. Husk dog også at de færreste utroskabende fejltagelser næppe kan reddes hjem i form af en halvkikset buket.

3. Indkøbsliste Pro
Endnu en indkøbsliste. Hold da op hvor skal der bare købes ind. Du kan endda synkronisere med din kærestes telefon, så I sikrer jer at I kun køber et rødkålshoved.

4. Get Home
Get Home er en ganske nyttefuld app, som guider dig hjem på den lettest tænkelige måde. Du får et kort med din aktuelle placering og din rute hjem. Det påstår 3 i al fald. Gad vide om der satellitter derude på bøhlandet, hvor jeg skal til julefrokost (undskyld, Ole).

5. Min Kæreste
En ligegyldig app der kan huske alverdens tåbeligheder om din kæreste, fx hvornår hun har fødselsdag og hvornår hun skal ditten og datten, og hvem hun holder med i vild med dans.

6. Mini meditation

Denne app kan du bruge til at stresse af med, hvis du har svært ved at nå det hele i julen. Julestress? Det er en syg verden vi lever i!

7. Genstandstælleren
Endelig en app, der måske har en dagsorden. Her får du hjælp til at tælle de genstande du har drukket, men til hvad nytte? Hvis du skal køre bil, ved du udmærket godt at det er begrænset hvor meget du må indtage af alkoholiske drikke. Vær fornuftig og lad ølglasset stå, hvis du skal sidde bag rattet senere.

8. Taxi Caller
Med Taxi Caller kan du med et enkelt tryk på smartphonen få en taxi, uanset hvor du er i Danmark. Taxien finder dig via den GPS, der er i din smartphone. Det må svare lidt til Click a Taxi-app’en.

9. Nu’ det jul
Vanvittig titel til en app. Og vanvittigt formål. At gå rundt om juletræet med en smartphone i hånden. Kom nu ind i kampen, 3!

10. CPH-Life (mest til dig, der bor i hovedstaden)
En app til folk i hovedstaden. Og så står jeg altså af, for jeg lever i Udkantsdanmark.

www.3.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.