ZoomIt 4.2

ZoomIt 4.2

ZoomIt er et kompakt og praktisk zoom program og som værktøj til præsentationer.

I sin enkleste form kan du bare bruge programmet som en meget nem måde for at zoome ind og ud på skærmen. Det er dejligt at have denne mulighed for at forstørre, når rare mennesker i bedste mening har valgt en for lille skriftstørrelse 😉 . Tryk blot på konfigurerbar genvejstast Ctrl + 1 og derefter brug hjulet til at ændre zoom-faktor, og flyt musen til at fokusere på det område du har brug for. Tryk igen Ctrl + 1 for at komme tilbage fra zoom.

Som med de fleste zoom-værktøjer, virker dette kun på et statisk billede af skærmen, hvis eksempelvis et ur vises vil det være standset i det øjeblik du initialiserer zoom.

Nogle gange ønsker du måske at markere en skærm til gavn for din målgruppe, det gøres ved at skifte til tegn-tilstand, derefter kan du begynde at trække frihånd på det aktuelle skærmbillede, og der er mulighed for at trække lige linjer, rektangler, ellipser eller pile, og du kan ændre pennens bredde og farve, samt kopiere billedet til udklipsholderen (eller gemme som en fil) når du er færdig.

Og hvis du trykker ”T”, så kan du indtaste skrive-mode, hvor du er i stand til at tilføje tekst til billeder på det aktuelle skærmbillede, ved hjælp af musen eller op og ned piletasterne til at indstille skriftstørrelsen (og enhver tegningsfarve, du har sat tidligere vil også gælde for al tekst).

ZoomIt indeholder en overraskende mængde af funktionalitet, og dette på trods af at programmet kun bruger en lille mængde systemressourcer. Så selvom du ikke vil bruge programmets præsentationsværktøjer, er ZoomIt sikkert handy bare som simpel skærmforstørrer.

Platforme: Windows 7 (32 bit), Windows 7 (64 bit), Windows Server, Windows Vista (32 bit), Windows Vista (64 bit), Windows XP
Version: 4,2
Licens: Freeware
Producent: Download Microsoft/sysinternals

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.