Zenbe – ny smart email

Zenbe – ny smart email

Hotmail er verdens mest udbredte emailtjeneste til netfolket, men services fra eksempelvis Yahoo og Google har gjort det mere varieret at kigge på gode emailtjenester. Nu dukker en ny en af slagsen op. Den hedder Zenbe og ser interessant ud. Denne artikel tager udelukkende udgangspunkt i den præsentation som kan ses på nedenstående link. Jeg har ikke adgang til en Zenbe-mailadresse, idet man skal skrives op og efterfølgende inviteres, for at få fingrene i sådan en adresse. Zenbe bruger altså samme taktik, som Google i sin tid brugte med deres Gmail.

Hvad byder Zenbe så på? Først og fremmest e-mail med mulighed for at oprette etiketter og nøgleord, hvilket gør det nemmere at sortere og finde mails, og så er der indbygget en mappe, som automatisk lagrer vedhæftede filer. Man kan desuden importere post fra Gmail, Yahoomail og Windows Live Mail (Hotmail), og det er da ret praktisk, hvis man beslutter sig for at ”konvertere” endegyldigt til Zenbe.

Din personlige zenpage
Zenbe byder også på mulighed for at sende farverige mails af sted. Du kan formatere teksten lige så tosset du ønsker, og det er naturligvis muligt at sætte billeder ind i dine mails. Kalenderdelen ser også glimrende ud, og to-do-funktionen gør det måske nemmere for dig at holde styr på de opgaver, du har foran dig. Facebook-funktionen er sjov: du kan nemlig følge dine venners opdateringer direkte i Zenbe, og på den måde integrerer Zenbe nogle af de hotteste Web 2.0-ting.

Du kan desuden oprette en særlig Zenpage, som er et forsøg på at folk skal blive bedre til at dele ting og sager med hinanden. Med sådan en side kan man for eksempel dele kalender, e-mails og opgaver med andre – også selv om de ikke har en Zenbe-konto. Ideen med at inkludere RSS-feeds er godt tænkt, for på den måde kan du integrere diverse elementer, for reksempel nyhedsfeedet fra Nettips, på din personlige Zenbe.

SIDSTE: Det er nu lykkedes mig at få en Zenbe-konto. Og det ser ud til at ovenstående ord stadig gælder. Zenbe er et spændende bekendtskab. Prøv det. Det er helt gratis. Ps. Jeg har ikke kunnet finde ud af hvor meget plads Zenbe tilbyder, så hvis du kender svaret, må du gerne skrive det herunder.

www.zenbe.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.