World of Warcraft: Mists of Pandaria

World of Warcraft: Mists of Pandaria

Bambus spisende pandaer, mægtige munke og uhyggelige forladte grotter!

Blizzard kunne den 21. oktober 2011 ved deres årlige kongres, Blizzcon, præsentere den nye udvidelsespakke til det store online rollespil World of Warcraft. Blizzards årlige kongres har i fortiden budt på præsentationer af store spil som Warcraft, StarCraft og Diablo, så allerede før kongressen havde der været noget i gære hos den kæmpe store spilproducent. Rygter havde sviret rundt på internettet om en ny udvidelsespakke, der skulle erstatte den seneste opgradering navn ”Cataclysm”, der udkom i starten af december i 2010.
Blizzard annoncerede rigtigt nok en ny udvidelsespakke til World of Warcraft, der blandt andet skulle byde på en ny race, en ny klasse, nye dungeons, mulighed for at kæmpe sig til højere levels og meget mere. I tirsdags, d. 25. September 2012, kunne de mange spilleglade World of Warcraft-fans købe den længeventede udvidelsespakke.

Den nye race, Pandaen!
Bambus-spisende pandaer har indtil nu været at se i blandt andet Kina, men de store sort/hvide dyr kan nu hoppe rundt i den virtuelle verden i World of Warcraft med mulighed for at udvikle sine kræfter og magiske formularer. Det er dog ikke kun de effektive trylleformularer, der kan trække på spilleglæden, da den nye race byder på andre fordele. Man tager blandt andet 50 % mindre skade, når man hopper ned fra større højder, og da pandaer elsker at spise lækker mad, vil ens køkkenfærdigheder også forøges. Så hvis man søger en panda, der har masser af action og seje manøvre, så er den nye race en klart en mulighed.

Munke drikker ikke kun øl
Munke finder man typisk i gamle klostre i Grækenland, men de bedende mænd kan nu også findes i spilverdenen. Munkene har rig mulighed for at helbrede andre og sig selv, og om det er øllens skyld vides ikke, for det er ikke brygningen af øl, der findes mest af. Den nye klasse kan i øvrigt spilles af både Horde (den onde side) og Alliance (den gode side), der er de to rivaler, der kæmper mod hinanden.

Garvede World of Warcraft spillere kan nu kæmpe sig til level 90 ved at klare opgaver og dræbe uhyrer i nye dungeons og raids. Mange af de spillende WoW-fans nåede allerede til level 90 kort efter at udvidelsespakken blev udgivet i tirsdags, så selvom Blizzard har mistet spillere, har de stadig en kæmpe stor trofast fans, der spiller det populære spil.

For at kunne spille den nye udvidelsespakke, ”World of Warcraft: Mists of Pandaria”, kræver det, at du har de fire andre spil i forvejen i World of Warcraft-serien. Spillet kan købes for omkring 229 kroner. Så hvis du er til bambus spisende-pandaer, mægtige munke, en helt ny ø og nye dungeons, så er det vist bare med at blive en guldklump i World of Warcrafts samling.

http://eu.battle.net/wow/en/

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.