Website Baker – ælt en hjemmeside

Website Baker – ælt en hjemmeside

Website BakerNettips.dk har fundet et relativt nyt CMS, som giver nem adgang til at redigere hjemmesider.

Jeg er efterhånden stødt på en hel række forskellige CMS-løsninger til hjemmesidebyg og mange af dem har enten været for komplekse eller for simple. Et skrækeksempel på dette er Joomla, der har nærmest uendelige muligheder, men til gengæld har et administrationsinterface, hvorfra flere administratorer er faret vild for aldrig at blive fundet igen. Men det kan også blive for simpelt, og selvom jeg er glad for CmSimple, er der tider hvor tingene bliver for simple.

Måske har jeg efterhånden fundet den gyldne middelvej, for med Website Baker ser det ud til, at det simple bliver forenet med mere avancerede muligheder. Du skal ikke lade dig snyde af det temmelig underlige navn (der faktisk også lyder lidt useriøst), for det dækker over et CMS, der både er potent og brugervenligt på samme tid. Som jeg nævnte tidligere, kan et CMS være så potent det skal være, men hvis du ikke kan finde rundt og bruge de forskellige funktioner, kommer de ikke nogen til gode. En anden faktor som de fleste ikke tager med, når de vælger CMS, er den fremtidige vedligeholdelse af siden. Hvis du skal klikke rundt, indtil fingrene er så hævet, at den trykker flere taster ned på en gang, ja så er min påstand at siden hurtigt dør ud, fordi du skal til lægen med slidgigt i fingrene…

Nem og hurtig vedligeholdelse
Her er Website Baker glimrende. For med et par enkelte klik, kan du hurtigt tilføje nyheder og indhold til din side. Systemet indeholder alle de funktioner, vi efterhånden er blevet forvænt med. Det betyder flotte sider med et minimum af arbejde og betyder at du kan koncentrere dig om indholdet og overlade det tekniske til systemet. Systemet er samtidig ikke så overfyldt, så det bliver et problem. Derimod bliver systemet komplimenteret af en række moduler, der er med til at udvide funktionaliteten. Da du sikkert kommer til at installere moduler, gør Website Baker det heldigvis nemt for dig. Du henter en pakket fil og beder så Website Baker om at installere det. Hurtigt, enkelt og nemt.

Generelt virker Website Baker til, at være et rigtig godt system. Det er ikke for simpelt, ikke for nemt, men lægger sig lige i midten af skalaen, hvilket helt sikkert vil passe godt til langt de flestes behov. Hvis jeg endelig skal grave negative ting frem, må det være at der endnu ikke er så mange moduler, og så er themes-sektionen (det grafiske udseende) stadig lidt tynd. Den dækker dog et bredt spektrum, så det er et mindre problem.

Derfor: hvis du skal have en hjemmeside op og stå og mangler et CMS, bør du tage et kik på Website Baker.

www.websitebaker.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *