Topplacering i Google for begyndere

Topplacering i Google for begyndere

Det er mere end attraktivt at ligge blandt de første søgeresultater i Google. Nyt dansk site hjælper på vej.

En ny dansk hjemmeside udbyder nu kurser i, hvordan ens hjemmeside opnår bedre søgeresultater i Google. Det er ingen hemmelighed at de fleste hjemmesideejere ønsker så mange besøgende som muligt, og en af vejene dertil, foregår via Google. Websurferne bruger primært Google, og derfor er det vigtigt at hjemmesiden ligger godt placeret hos søgerobot-giganten. Den nye danske hjemmeside, SEOkursus, hjælper websnedkerne med gode tips og tricks.

SEO, der står for Search Engine Optimization – altså søgemaskineoptimering – hjælper dig på vej ved hjælp af e-bog, små undervisningsfilm og trin-for-trin-guides. Dette materiale viser, hvordan du får topplaceringer i Google. Kurset er gratis og kan følges som e-learning. – Enhver ejer af en hjemmeside kan lære hemmeligheden til gratis placering på side ét i Google. Er du omhyggelig med de rette tiltag, så sørger Google og de andre søgemaskiner automatisk for resten, så du får høj placering, fortæller Torbjørn Flensted der står bag SEOkursus.dk.

Ægte besøgende på sitet
Forbedring af en hjemmesides placering i Google handler om flere ting. Der skal kommunikeres i øjenhøjde med den målgruppe, som siden henvender sig til. På hjemmesiden skal varer, produkter, tilbud og ydelser beskrives med de ord som målgruppen anvender. Dette giver mange flere ægte nysgerrige og interesserede besøg på hjemmesiden.
 
– Der er desuden visse faldgruber ved en hjemmesides opbygning, som man skal undgå, og der er tiltag uden for din hjemmeside, som du bør kende til, siger Torbjørn Flensted. Teknikken til at opnå gode placeringer i søgemaskiner kaldes under ét for søgemaskineoptimering. Følges principperne fra e-bog og undervisningsfilm på SEOkursus.dk, vil Google, Yahoo! og andre søgemaskiner opprioritere din hjemmeside i deres søgeresultater.

– Det er en rigtig morsom beskæftigelse. Efter hvert nyt optimeringstiltag kan du kort tid efter se, hvordan din placering i Google kravler opad, siger Torbjørn Flensted. SEOkursus.dk gik online for nyligt og har i skrivende stund fået omkring 150 tilmeldte kursusdeltagere.

Gratis kursus i søgemaskineoptimering

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *