Aflytningsudstyr: To tøser kvajede sig

Aflytningsudstyr: To tøser kvajede sig

To svenske studiner var forfærdeligt nysgerrige. De ville så gerne vide hvad der foregik omkring dem, og det gjaldt især på et af lærerværelserne, hvor studinerne vidste, at lærerne havde konferencer om de studerende: hvad mon der blev sagt under disse lærermøder? Deres nysgerrighed var faktisk helt enorm, så da de pludselig en dag fik fat i en nøgle til konferencerummet, lå planen lige til højrebenet: de købte aflytningsudstyr, fik det placeret i rummet, og så gik det ellers hjemad i en fart, så de kunne få det hele med.

Og det virkede. Signalet gik fint igennem, og de to svenske studerende kunne høre alt, hvad der blev sagt på mødet. Måske kom der tips til studinerne, så de på bedste hustlermaner kunne forbedre sig i de pågældende fag. Måske løftede underviserne sløret for små guldkorn. Tøserne havde ørerne helt oppe i højttalerne. De var ellevilde og overraskede over hvor smarte de var. Egentlig var de så smarte, at det var svært at holde på hemmeligheden. Nogen burde kende til deres geniale aflytningstræk. Så den ene pige røbede skaktrækket på Facebook…

Tøserne fik hver en bøde på 2.000 svenske kroner, skriver The Local.

I dag kan du købe overvågningskameraer for under 2.000 kroner. Det hele er nemt at sætte op, og du kan læse mere i artiklen Trådløs overvågning i hjemmet.

www.thelocal.se/28544/20100824/

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.