Tjene penge på internettet?

Tjene penge på internettet?

Mange har sikkert en drøm at score nemme penge på nettet, men det er altså ingen dans på roser, hvis man ønsker at tjene penge på internettet. Easy money eksisterer ikke, og der skal en del knofedt til, hvis man ønsker at skumme fløden på det store verdensomspændende netværk. Det amerikanske magasin PC Advisor bragte en artikel for nyligt, hvor de bringer en række ideer til hvordan man kan tjene penge på nettet. Nettips bringer et resume af artiklen, som kan læses i sin helhed ved at følge linket nederst. Bemærk at disse tips primært er beregnet til internetbrugere på den anden side af Atlanten. Dog kan det måske sætte kreative danskere i gang…

Tjek de frække billeder
Porno er et af de allermest eftertragtede emner på nettet. Det er næppe den store overraskelse. Nu er det således at firmaer og privatpersoner gerne betaler kassen for en bestemt slags billeder, og firmaet CrowdFlower hjælper disse med at finde det de ønsker. Det kunne jo være at fotografer og andre sites ikke ønsker at deres billeder bliver lagt ud på nettet – uden tilladelse. Her kan du således måske blive en slags virtuel vagthund, der tjekker at bestemte billeder ikke lægges ud. Ifølge PC Advisor aflønnes folk pr. opgave, og lønnen er fra 1-40 dollars.

Sælg dit hår
Har du en hårpragt der siger spar to? I så fald kan du tjene penge på at sælge de gyldne lokker, hvis du vel at mærke kan finde et firma, der er interesseret i manken. The Hair Trader er et firma, som efter sigende gerne betaler 500 dollars for dejligt, tykt hår.
Andre har behov for en online livscoach (direkte oversat – sorry) og her gælder det altså om at rådgive andre, som ønsker at leve deres liv ud online på nettet, eksempelvis i de sociale medier.

Spørge-Jørgen
Endelig er der masser af børn, som ikke hører efter i skolen. De skal derfor have hjælp til lektierne, så hvorfor ikke tilbyde børn og unge assistance pr. internet? Hvis man yder lektiehjælp behøver man ikke at sidde i samme lokale længere. Man kan rigtigt meget via Messenger eller Skype, og et site som Tutor.com formidler forbindelse imellem børn/unge og deres støttelærere.
Endelig skal servicen ChaCha nævnes. Uden at jeg kender denne tjeneste særligt godt, handler det om at man sender en ordentlig stak spørgsmål ind, og man får herefter løn pr. spørgsmål, der kan bruges. Nå, tjek artiklen ud, som også linker videre til guldgruberne. Eller faldgruberne…

www.pcadvisor.co.uk/news/index.cfm?newsid=3225765&pn=1

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.