Tilføj en blog til dit website og fang longtail søgninger

Tilføj en blog til dit website og fang longtail søgninger

Der findes mange måder hvorpå du kan optimere din hjemmeside med henblik på bedre placeringer i Google og andre søgemaskiner. I den forbindelse er det dog vigtigt, at være indforstået med, at det ikke kun er de korte og mest hyppigt anvendte søgeord, der er aktuelle at have gode placeringer på. Oftest kan det vise sig at være langt mere givende for dig at have gode placeringer på diverse longtail-søgninger.

Der er flere forskellige fordele ved at lægge en indsats i, at dominere disse søgeord til fordel for de mere konkurrenceprægede af slagsen. Det kan sagtens tænkes, at du kommer til at skabe langt mere trafik til din side ved at lægge øverst på de mest konkurrenceprægede søgeord, men det er ikke sikkert, at det er denne trafik, du får mest ud af.

Hvorfor er trafik fra longtail-søgninger også værdifuldt?

Hvis du skal købe noget på Internettet, hvordan søger du så på Google? Vælger du blot at skrive skjorte eller søger du mere specifikt? Der er en stor sandsynlighed for, at du som oftest søger specifikt efter noget, og des mere specifikt, du søger, des større chance er der også for, at du ender med at købe noget.

Derfor kan det være en helt særlig fordel at have gode placeringer på diverse longtail-søgninger, der er aktuelle for dit vedkommende. Det er også derfor, at du ikke må gå glip af trafikken, der kan komme fra disse søgninger, da de i langt højere grad vil være tilbøjelige til at konvertere til reelle kunder, hvad end du sælger en eller anden form for serviceydelse eller du derimod sælger forskellige former for fysiske produkter.

Hvordan kan jeg drive longtail-trafik til min hjemmeside?

Der findes flere forskellige måder hvorpå du vil kunne drive relevant longtail-trafik til din hjemmeside eller din webshop, men den absolut bedste måde at gøre det på er, at oprette en blog, som du sørger for at holde opdateret med relevant indhold, der naturligvis er optimeret mod bestemte longtail-søgninger.

Det kræver naturligvis, at du er villig til at arbejde med at udforme dette indhold, men på lige fod med så meget andet, så er der naturligvis også mulighed for at udlicitere det til en person, der har bedre styr på det. Der findes forskellige måder hvorpå du kan opbygge en blog; du kan enten vælge at gøre det på traditionel vis eller du kan finde inspiration hos DuGlemmerDetAldrig, der driver www.duglemmerdetaldrig.dk/magasin, hvor de f.eks. har publiceret en artikel om “gaver til ham” hvori de promoverer deres egne produkter.

Hvor ofte skal jeg opdatere min blog med nyt indhold?

Der kan ikke sættes et specifik tal på, hvor ofte du skal sørge for at publicere nyt indhold på din blog. Det er dog meget vigtigt, at du sørger for, at der ikke går for lang tid mellem publiceringen af nyt indhold, da det vil betyde, at indholdet ikke indekseres lige så hurtigt, som hvis du sørgede for kontinuerligt at opdatere med nyt indhold.

I den forbindelse skal det naturligvis også nævnes, at det kun kommer til at gavne dig, at du sørger for at få publiceret så meget indhold som muligt, men det er dog meget vigtigt, at du ikke lader kvaliteten af indholdet dale som følge af dette, da det er meget vigtigere, at du lever indhold af høj kvalitet sammenlignet med, at du blot publicere en masse artikler, der kun er 300 ord lange og ikke giver nogen værdi til brugeren.

Tjen flere penge med en blog på dit website

Alt dette handler i bund og grund om, at de besøgende, du kan trække ind på din hjemmeside eller din webshop via disse longtail-søgninger er langt mere tilbøjelige til at købe. Hvis du har nemmere ved at konvertere dine besøgende til reelle kunder, så vil du også kunne spore det direkte på omsætningskurven, hvorfor du reelt set vil komme til at tjene flere penge på at oprette en blog, udarbejde noget content, der er optimeret med henblik på ét eller flere longtail-søgeord, og derefter sørge for at de besøgende bliver konverteret til kunder. Det kræver selvfølgelig også, at du arbejder med noget CTA i dine blogindlæg.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.