Tasker til den dyrebare bærbare

Tasker til den dyrebare bærbare

Har du en bærbar computer? Passer du godt nok på den? Targus er ude med en række nye tasker til laptops.

Der bliver langet bærbare computere over disken som aldrig før. Salget af de små, labre laptops er stigende, og intet tyder på at salgstallene går nedad trods økonomiske kriser. Mange investerer penge i en bærbar computerløsning, men overraskende kniber det mere med at bruge penge på en ordentlig taske. Det er egentlig et skråplan, for når man nu bruger adskillige tusinde kroner på en computer, undrer det mig at mange springer over hvor gærdet er lavest. Mange vælger enten helt at droppe en taske til den bærbare eller at købe en lettere billig løsning, som man måske fortryder i længden. En af de etablerede virksomheder i branchen hedder Targus, og de er på banen med nye lækre tasker som sagtens kan blive et hit under juletræet om en måneds tid.

Den nye serie fra Targus hedder EcoSmart, og den består af en række tasker, som alle er produceret af miljøvenligt materiale. Der er nul pvc indblandet i produktionen af taskerne, og desuden er taskerne helt nikkelfri. Der er tale om nogle gennemtænkte produkter med plads til masser af ting. Der er således plads til meget andet end lige den bærbare computer, for eksempel visitkort, mus, lommebøger (hvis man stadig bruger den slags), kuglepenne, mobiltelefoner og hvad man ellers bringer med sig på farten.

Også til Mac
Targus er ligeledes med på noderne, når det handler om tasker til Macbooks, altså bærbare Apple-computere. Firmaet har produceret en let og fleksibel slim-line case, som fås i tre størrelser, alt efter hvor stor Macbook’en er. Taskerne kan enten åbnes fra oven eller de kan lynes op hele vejen rundt, så man kan arbejde på den bærbare, mens den ligger i tasken. slim-line casens hårde ydre skulle beskytte mod både tryk, fugt og slag, og indersiden er foret med et skumstof, der sikrer den bærbare mod ridser og lignede skader. Produkter fra Targus forhandles over det meste af landet.

www.targus.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *