Tablet til under 1000 kroner

Tablet til under 1000 kroner

Hvis man siger tablet, tænker mange straks på iPad. Apples lille vidunder har virkelig sat gang i handlen for tablets, og Samsung er efterhånden kommet godt med via deres Android tablets, som i starten haltede efter, men som i dag lovprises af folk med forstand på den slags. Her i huset er vi mægtig glade for vores iPad, men jeg skal ikke afvise at jeg på et tidspunkt vil investere i en Android tablet. Min smartphone er en Samsung med Android, så hvorfor ikke forsøge at holde sammen på hoved og hale med en Android tablet. Og det kunne meget vel blive en ny tablet fra Acer, der koster under 1000 kroner.

 

Der hedder Acer Iconia B1 og har en skærmstørrelse på blot 7 tommer. Dermed er det altså en tablet, som næppe bliver den store magnet, hvis man bruger tablets til større skriverier og surfture på internettet. Derimod kan den vise sig at være velegnet til ebogslæsning, mindre surferier, småspil og chat med vennerne på Facebook. I motorrummet ligger en 1,2 Ghz dual-eller quad-core processor med 1 GB hukommelse. På den bløde side ligger Android Jelly Bean, som efter min mening er et fremragende styresystem til smartphones og altså muligvis også til tablets.

Tabletten til under 1000 kroner fra Acer har frontkamera, så vennerne kan se dig direkte ind i øjnene, mens I chatter. Du kan få Acer Iconia B1 med wifi eller 3G, og lagermæssigt fås modellen med 8 GB eller 16 GB. Du kan dog udvide kapaciteten med hukommelseskort på op til 32 GB via microSD. Iconia B1 lanceres i juni til en vejledende pris på 999 kroner.

www.acer.dk

{fcomment}

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.