Svar om sikkerhed og vind

Svar om sikkerhed og vind

Kaspersky, et af de mange sikkerhedsfirmaer, som hjælper brugere verden over med diverse sikkerhedsprogrammer, ønsker nu at få klarhed over mange emner, der handler om vores adfærdsmønstre, når det handler om sikkerhed ved computeren. I den forbindelse har de oprettet en spørgeundersøgelse, hvor folk, der deltager har chance for at vinde attraktive præmier, blandt andet en iPad fra Apple. Undersøgelsen sker på tværs af landegrænserne Danmark, Tyskland, Storbritannien, Spanien, Portugal, Italien, Frankrig og Israel. Formålet med denne it-undersøgelse er at sammenligne sikkerhedsniveauet imellem landene.

Nu banker de nok ikke sådan en undersøgelse op, fordi de keder sig. Dels er der god PR-værdi i at stå for sådan en undersøgelse, og dels er der jo guldgruber af informationer for firmaet, der lever af at stable sikkerhedsløsninger på benene for os forbrugere. Efterhånden findes der masser af it-software, så der hersker nok ikke tvivl om at Kaspersky også vil rette næsen henimod sikkerhed til smartphones. Kriminalitet i it-verden er jo ikke et nyt begreb – og det fortsætter såmænd nok de næste mange år.

Bliver vi klogere?
– Det paradoksale ved cyberkriminalitet er, at jo dygtigere de cyberkriminelle er til at udføre deres svindelnumre uden for offentlighedens søgelys, desto større sandsynlighed er der for, at de lykkes med deres forehavende. Derfor har vi som sikkerhedsproducenter en todelt opgave: Vi skal hele tiden sørge for, at vores sikkerhedsløsninger er på højde med eller helst et skridt foran de cyberkriminelle. Og vi skal hele tiden være gode til at oplyse internetbrugere og mobiltelefonbrugere om de sikkerhedsrisici, der er rettet mod dem og deres digitale livsstil. Det er derfor, at Kaspersky Lab nu har taget initiativ til denne undersøgelse, hvor vi forhåbentligt bliver klogere på europæernes it-sikkerhedsniveau, siger Eva Maria Matell, Managing Director hos Kaspersky Lab Nordics.

 Alle er velkomne til at deltage i undersøgelsen, hvor præmierne blandt andet udgøres af

  • En iPad
  • Bærbare højttalere fra Altec Lansing
  • Headset fra Plantronics
  • Walkman fra Sony
  • Softwarelicenser fra Kaspersky

Sidste frist for at deltage er midt i juni

www.surveymonkey.com/s/kasperskyDK

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *