Spil på nettet uden dansk licens

Spil på nettet uden dansk licens

Hvis du godt kan lide at spille odds, poker eller casino på nettet, har du sandsynligvis opdaget, at der kom en ny spillelovgivning i starten af året. Mange af de store spillefirmaer har købt sig til en licens på det danske marked, og der er omkring 50 licenserede udbydere af spil i Danmark.

Disse udbydere skal nu betale skat i Danmark, 20 % af deres overskud, og samtidig skal de betale et engangsbeløb for at få licensen. Dette skal spillefirmaerne have dækket på en eller anden måde, og det går naturligvis ud over dig og mig, spillerne.

Derfor har spillefirmaerne skåret kraftigt ned på deres kampagner og tilbud om gratis spil, højere odds, ekstra præmier og store bonusser. Hvis de har de samme bonus som før spilleloven, vil kravene for bonussen til gengæld være blevet strammet. Alt i alt er det sværere at vinde i dag, end det var for et år siden.

Mange professionelle gamblere fortsætter derfor med at spille på sider, der ikke har dansk licens, da de får mest værdi for pengene her. En af de populære er odds-siden Pinnacle Sports, som mange danske sportsbettere i forvejen kender til.

Det er endda ikke ulovligt at spille på en af disse sider uden licens til det danske marked. Det er dog ulovligt for spilleselskabet at henvende sig til danske kunder, og derfor fik de danske spillemyndigheder for nylig fogedrettens ord for, at de kan tvinge internetleverandører til at blokere danskernes adgang til spillesider, som ikke har dansk licens.

Lidt pudsigt er det dog, at det kun er spillesider, der har en dansk version, som skal blokeres. Dermed tegner det til, at Spillemyndigheden ikke vil blokere spillesider, der tager imod danskere, så længe at deres side er på dansk.

Dermed er der stadig forholdsvis frit spil for de danske spillere, hvis de altså kan nøjes med at spille på en engelsksproget hjemmeside. Det kan de fleste danske spillere heldigvis godt…

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *