Spar penge med denne app til din iPad

Spar penge med denne app til din iPad

Her på redaktionen er vi pjattede med apps til vores iPad, men vi elsker endnu mere, når vi kan bruge samme iPad-apps til at spare penge i husholdningsbudgettet. Dette findes der flere apps der kan på den ene og den anden måde, men denne gang kigger Nettips nærmere på én af de lidt mere utraditionelle af slagsen.

200.000 danske husstande kan spare penge her

Faktisk er det ikke så få danskere der har mulighed for at spare penge ved at købe og bruge den specifikke app, vi her har kig på. Det er nemlig de mere end 200.000 boligejere, der i dag har et oliefyr stående som kilde til opvarmning af deres hus. Måske kommer tallet bag på dig, når man tænker på hvor stor fokus der er på vedvarende energi, naturgas osv. Alligevel har så mange danske husstande stadig et oliefyr stående og køber mange liter olie hvert år.

Dette skyldes i stor grad at det er en større økonomisk investering at skifte sin primære varmekilde ud. Det skyldes også at der er kommet moderne oliefyr, der godt nok stadig forlader sig på fyringsolie, men som er meget billigere i brug og meget mere miljøvenlige end de gamle fyr af slagsen var.

Brug denne app i stedet for en servicetekniker

Et oliefyr er et avanceret og dyrt stykke teknik, der desuden forbrænder fyringsolie, som aflejres og slider på fyret med tiden. Derfor er én af de nødvendige og løbende udgifter til et oliefyr den til servicetjeks. Disse bliver normalt udført af en tekniker, der kommer ud til dig og mod betaling foretager et servicetjek af fyret og sørger for at alt er som det skal være med teknikken.

Hvad nu hvis du kunne spare de dyre teknikerbesøg og selv stå for servicetjeks? Det kan du faktisk med app’en Oil Heating fra firmaet Canvas. Med denne app installeret på din iPad, får du en tjekliste du kan gå ud fra, når du foretager de nødvendige gennemgange af oliefyret selv.

Med din iPad i hånden fungerer du nu selv som servicetekniker og får hjælpen hele vejen igennem af den smarte app. Så er det kun hvis der er fejl eller problemer, at det er nødvendigt at ringe efter en tekniker.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *