Linux-Apple-Microsoft

Del denne artikel
FaceBook  Twitter  
Anbefalelsesværdig:  / 0
DårligBedst 

Hver gang der kommer et nyt styresystem på markedet, så er der nogen der hævder at det på et eller flere punkter er en efterligning af et andet styresystem. Selvfølgelig hører man også det samme  om Windows 7. Alt efter i hvilket forum du opholder dig, så kan du læse at det ene eller andet styresystem er en efterligning af brugerens foretrukne styresystem, og vedkommende har nok ret, for da alle OS ser ud til at fokusere på en flot grafisk overflade og et nemt interface, så vil de på et tidspunkt have mange lighedspunkter.

Interview med følger
Vanen tro er det igen en Microsoft ansat, denne gang Microsoft's partner group manager, Simon Aldous, der har skabt røre i andedammen ved i et interview at udtale at Microsoft havde ladet sig inspirere af Apple i forbindelse med Windows 7.

Du finder interviewet her:
http://www.pcr-online.biz/features/328/Microsofts-new-vision

Bortset fra at ledelsen ved Microsoft senere nok har haft Simon Aldous ind til en kammeratlig samtale, så har de også sendt en udtalelse til PCR.
http://www.pcr-online.biz/news/32707/Microsoft-denies-Windows-7-was-inspired-by-Apple

Selvfølgelig har udtalelsen også medført en del blogindlæg fra andre Microsoft folk, blandt andet Brandon LeBlanc
http://windowsteamblog.com/blogs/windows7/archive/2009/11/11/how-we-really-designed-the-look-and-feel-of-windows-7.aspx?PageIndex=1

Kommentar:
Hvis vi piller de farvede glas af , så burde de fleste kunne se, at uanset om de benytter nogle af de mest udbredte Linux distributioner, Windows 7 eller Snow Leopard, så er der mange ting der minder om hinanden. I en del tilfælde ville man sandsynligvis kunne lægge et system ind på en maskine og ved at anvende ikoner og baggrunde fra det system en testperson kender i forvejen, er det ikke sikkert at en almindelig bruger med det samme ville opdage, at der var blevet lavet noget om. Fanboys er selvfølgelig undtagelsen.

 

* Din mailadresse:
 

Email marketing by MailPlatform.dk

Andre læste også

 

Kontakt | Om Nettips | Sitemap | RSS-feeds| Cookies