BDlot DVD Clone Ultimate

Del denne artikel
FaceBook  Twitter  
Anbefalelsesværdig:  / 0
DårligBedst 

Der kan være mange grunde til at klone en dvd, altså at kopiere eller brænde en dvd. Først og fremmest er det brandærgerligt hvis man taber en spritny skive på gulvet. Blot en lille ridse og dit gode humør kan blive spoleret. Derfor forstår jeg godt at mange ønsker en sikkerhedskopi af film og spil, for vi ved jo udmærket godt, at mange børn somme tider er en anelse sløsede med at passe på tingene. Hvis du ønsker at klone en dvd, kan det være en ide at tjekke dette program ud. Det hedder BDlot DVD Clone Ultimate, og det koster lige omkring 150 kroner.

Firmaet bag programmet påstår at det kan skabe en 100 procent kopi af den originale skive, og det i sig selv er lidt af en bedrift, idet mange producenter lægger kopibeskyttelse mv. ind på skiverne. Det gør de naturligvis for at forhindre unødig piratkopiering, og det er da også en disposition jeg forstår, sådan da, men jeg er stadig noget uenig i at det skal være raketvidenskab at kopiere en film, som man på lovlig vis har købt. Nå, tilbage til emnet. BDlot DVD Clone Ultimate magter altså opgaven.

Programet hjælper dig også, hvis du ønsker at lægge filmen over på en harddisk. Her kan du vælge at gemme filmen i et lidt dårligere format, fx mpeg2, og derved vil du opdage at filmen ikke fylder så meget. Når du på et tidspunkt ønsker at få en eksakt kopi af filmen, vil en guide hjælpe dig igennem processen. Dette skrives udelukkende ud fra de informationer, som hjemmesiden byder på. Jeg er ikke den store kopist, og jeg skal ikke gøre mig alt for klog på den slags. Nettips synes bare at du skulle kende til programmet, hvis du har behov for software, der kan hjælpe dig med at kopie dine dvd skiver.

www.bdlot.com/dvd-clone/

* Din mailadresse:
 

Email marketing by MailPlatform.dk

 

Kontakt | Om Nettips | Sitemap | RSS-feeds| Cookies