Seks iværksættende fredagslinks

Seks iværksættende fredagslinks

Uden at jeg skal lægge hovedet på blokken, vil jeg mene at valgkampen er i gang. Det er dybest set vældig interessant at se de politiske partier knalde den ene reklame af efter den anden i aviserne. Og nu er industrien også begyndt.

Valgkamp er underholdning med alvor bag. Lidt alvor. Eller meget alvor? Nu skal Nettips ikke underdrjes af politiske toner, men der hvor jeg finder valgflæsk er interessant, er når partierne og politikerne skal i gang med at bruge internettet.

Mange politikere har ikke de store summer kroner at gøre godt med, og derfor må det ligge til højrebenet at de vil forsøge at gøre opmærksom på sig selv via de sociale medier. Og de vil med garanti bruge alle muligheder for at få drejet fokus over på sig selv. Dette vil ske på medier som

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Snapchat

Desuden vil de fleste politikere oprette en blog, hvor de helt selv bestemmer, hvad der skal stå på sitet. På en blog er der desuden god mulighed for at gå i dialog med borgerne, og hvis borgerne bliver for kritiske, kan politikerne – hvis de ønsker det – fjerne uinteressante (!) kommentarer.

Det er fredag og weekenden står for døren. I dag sender jeg dig ud på nettet, efter god inspiration efter mine dygtige og kloge kursister. Nu skal du for eksempel møde københavnske ejendomme, specielle varme drikke, ledige job, hellige køer og havkajakker.

www.jobnet.dk: Et must for alle uden arbejde. På Jobnet opdaterer du dig selv (!), og det er i øvrigt her, at din næste arbejdsgiver måske får øje på dig. Tak, Helle.

www.yerbamate.dk: Her kan du købe mate, som egentlig ikke er te, men noget, der minder om. En sydamerikansk varm drik. Tak, Vibeke.

www.slagtenhelligko.dk: her får du både blog og webbutik i et. Hvis du er interesseret i at strikke, er dette et godt sted at kigge ind. Tak, Helle.

www.havkajakken.dk: Marianne er meget interesseret i havkajakker, og derfor skal vi lige have lidt saltvand med ind her på Nettips. Tak, Marianne.

www.5953.dk: Så er der dømt en ”for sjov” hjemmeside, hvor du trods et langelandks postnummer kan se en flot ejendom i København. Tak, Eva!

www.manusane.net: Hvis du er på udkig efter en kropsterapeut, så bør du lige tjekke Manusane ud. Vibeke er klar til at hjælpe din virksomhed.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.