Ronaldo møder danske Hugo

Ronaldo møder danske Hugo

Det hører efterhånden til sjældenhederne, at vi nævner fodbold og børnespil her på Nettips. Nettips.dk var jo engang et listigt spilsite på nettet, hvor vi gav fiduser til oddset og diverse tipskuponer. Siden skiftede vi emne fra fodbold til computer, og sådan er det gået til, at du i dag læser et site med fokus på computer relaterede artikler.

En gang imellem nævner vi computerspil her på siden. I dag er ingen undtagelse, idet det danske spilfirma Hugo Games har indgået en ret speciel aftale med selveste Christiano Ronaldo, verdens bedste fodboldspiller (Portugal og Real Madrid).

Den lille trold Hugo, som nogen måske husker fra TV2 programmet Eleva2eren, er nemlig sat sammen med Ronaldo i spillet Ronaldo & Hugo: Superstar Skaters. Dette spil,er et såkaldt mobilspil, som altså udelukkende skal leve en tilværelse på mobile enheder (smartphones og tablets).

På sjov og ballade i Las Vegas

Handlingen foregår i Las Vegas, hvor Hugo og Ronaldo gør alt for at undgå paparazzi fotografen Pete. Dette kommer der adskillige halsbrækkende situationer ud af, tør jeg godt love. Folkene bag Hugo games er naturligvis stolte over at Ronaldo sagde ja til at udgøre en rolle i spillet.

– Vi er ikke i tvivl om at Cristiano Ronaldos personlige kvaliteter sammenholdt med hans gode kontakt til fans i og udenfor banen samt hans næsten 200 millioner følgere på de sociale medier er et perfekt match med vores egen verdenskendte spilfigur, Hugo. Sammen forventer vi, at de kommer til at sætte et markant aftryk i mobilspillenes verden i de kommende år, siger Henrik Kølle, grundlægger og CEO for Hugo Games.

Ronaldo & Hugo: Superstar Skaters kan downloades gratis på Google Play eller App Store.

Hent Ronaldo & Hugo: Superstar Skaters gratis til Android her

Hent Ronaldo & Hugo: Superstar Skaters gratis til iPhone og iPad her

www.hugogames.com

Hov – er det ikke Hugo på TV2 …

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.