Reparer Windows

Reparer Windows

Nettips er stort set pro-Windows (Prutterhunden er ganske vist en halvvejs Linux-freak). Ikke fordi vi ikke bryder os om Linux distroer eller Mac, men fordi 1) de fleste læsere anvender Windows, og 2) vi har næsten ikke forstand på andet… Og det er da heller ingen hemmelighed, at hvis man tjekker vores besøgsstatistik, så kommer de fleste ind på siden her via Windows styresystemet. Så her er en artikel til Windowserne. Andre må gerne læse med, men de foretrækker sikkert at læne sig behageligt tilbage med et tøhø på læberne. Det handler nemlig om at reparere Windows.

Hvis du har haft gang i en Windows i en årrække, oplever du måske at styresystemet bliver ustabilt, langsomt og lettere utilbens. Det kan også være at du oplever problemer med at opdatere diverse software eller at visse programmer simpelt hen ikke fungerer længere. Det kan koste en grundig kontrol af computeren, og her er det altid rart med et program, der kan hjælpe dig videre. Windows Repair er et gratis program, der hjælper dig med at reparere Windows.

Skræddersy processen selv
Windows Repair ønsker at tjekke maskineriet for virus som det allerførste. Det er nemlig ofte virusser, der er årsag til pc’er, der ikke gør som du ellers gerne så den gøre… Virusser er noget makværk, og Windows Repair anbefaler altså virusscan som det første. Her hjælper Windows Repair dig med at finde velegnede sikkerhedsprogrammer, hvis du er på herrens mark. Grundlæggende venter fire trin i renselsesprocessen, og du kan bruge Windows Repair på tre niveauer: Basic mode og Advanced Mode (grundlæggende og avanceret). Endelig kan du skræddersy hele processen selv. Windows repair kan således fx hjælpe med

  • Nulstille filtilladelser
  • Tjekke system filer
  • Fjerne midlertidige filer
  • Reparere Windows firewall
  • Reparere proxy indstillinger
  • Efterse Windows Update for fejl

Windows Repair virker til Windows i både 32 og 64 bit versioner.

www.tweaking.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.