Rejseplanen til din iPhone

Rejseplanen til din iPhone

Er du rejselysten (som en rejselysten fråde fra Gedser til Skagen), er Rejseplanen sikkert et godt nettilbud til dig. Rejseplanen er et aldeles glimrende website til information om rejser fra sted A til sted B med kollektiv transport. Hver måned serverer Rejseplanen omkring ti millioner rejseforslag til os danskere, og dette sker typisk via hjemmesiden. Nu oplever Rejseplanen også stor succes med en appliaktion til iPhone.

For knapt et år siden – i juni 2009 – lancerede Rejseplanen en iPhone applikation, som med blandt andet GPS integration gjorde det let og enkelt at finde rundt i landets busser, tog og Metro. I dag har mere end 100.000 danskere downloadet applikationen til deres iPhone. Ret imponerende. I applikationen kan man slår man sin rejse op, ser gangvejen hen til stationen eller stoppestedet, søger enkelt ud fra sin nuværende GPS position og ser gemte rejser. Med andre ord glemmer du ikke hvor du er, eller hvor du har været…

Rejseplanen har desuden også en mobil version af deres service, som “almindelige” mobiltelefoner med netadgang kan trække på. Applikationen bliver hen over sommeren opgraderet til også at inkludere Google Maps og visning af priser på rejser. Samtidig lancerer Rejseplanen også snart en Android applikation, og det er lige netop hvad en HTC Desire-freak som undertegnede kan drage fordel af.

www.rejseplanen.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.