Optag tv på din pc

Optag tv på din pc

Mange ønsker at optage tv på sin pc, så jeg har været et smut forbi Ingeniøren på nettet, for her finder man mange interessante indslag om mange forskellige problemer. Jeg faldt over en artikel, som absolut er et tjek værd. Den fortæller nemlig om hvordan du kan bruge din pc til at optage fra fjernsynet, altså hvordan du kan optage tv på din pc.

Det er egentlig kun få ting der skal være på plads for det kan lade sig gøre at optage tv på din pc. Du skal have et tv-kort, som bliver tilsluttet din computer via pci-stikket. Så gælder det bare om at få trukket en antenneledning til din pc, og vupti: så er det muligt at se fjernsyn uden at skulle være enig med de andre i hjemmet om hvad man vil se. Hvis konen vil se Melodi Grand Prix kan manden se fodbold på computeren.

Tjek prisen inden køb
Prisen for sådan et kort er ifølge Edbpriser.dk lidt over 400 kroner Og opefter. Problematikken om man skal brænde det optagede eller vise det på familiens tv via kabler bliver også taget op i artiklen: Personligt ville jeg nok foretrække at gøre det trådløst, da disse trådløse løsninger efterhånden er kommet ned i et fornuftigt leje set med pengepungens briller. Hvilket program man vil bruge til at optage tv til pc med, kan diskuteres, og der er i øjeblikket udmærkede gratis alternativer til Mediaplayer. Hvordan optager du tv på din pc?

www.ing.dk
 
www.edbpriser.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.