Optag telefonsamtaler på mobiltelefonen

Optag telefonsamtaler på mobiltelefonen

Inden det skal handle om at optage telefonsamtaler på mobiltelefonen – iPhone eller Android – skal der lyde en kort indledning om skjult kamera. Det er blevet populært at filme med skjult kamera, når Operation X og andre dokumentarprogrammer skal have gode og spændende optagelser i kassen. Det er jo ofte sådan, at banditter får kolde fødder, når de ser kameralinsen, og så får tonen som regel en anden lyd. Det samme gør sig somme tider gældende med det talte ord. En mikrofon. Væk er stemmebånd og misytringer. Somme tider har man måske behov for at optage telefonsamtaler fra mobiltelefonen, men hvordan pokker gør man det? Jo, man installerer en app, der magter opgaven. Sådan en app kunne eksempelvis være Sanity til Android.

Sanity optager telefonsamtaler

Når Sanity er installeret, har du nu en assistent, der hjælper dig med at optage dine telefonsamtaler. Du kan vælge at lade Sanity optage samtlige samtaler, eller du kan vælge at starte programmet manuelt fra samtale til samtale. Telefonoptagelserne gemmes på telefonen i mpeg4, 3gpp eller amr format, men vær beredt på at dels er kvaliteten måske ikke overvældende og dels får du maks to minutters samtale i den gratis version af Sanity.

Sanity har en række andre indstillinger, som du kan jonglere lidt rundt i. Du kan for eksempel lade den sortere opkald fra bestemte numre fra, eller du kan lade visse numre larme løs, selv om telefonen er sat på lydløs. Nu er det ikke umiddelbart et program jeg har brug for, men jeg synes lige jeg ville give ideen om Sanity videre. Sanity finder du i Android Marked. Tænker du på at optage telefonsamtaler – også uden at give den anden part besked?

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *