Ny VLC er endnu bedre

Ny VLC er endnu bedre

Hvis man skal bruge et gratis program, der virkelig er alle pengene værd, må det være VLC (VideoLAN Client). Dette stykke software i medieafspillerens verden er gennemsyret af professionalisme og værdi, og man undrer sig til stadighed over, at sådan et ædelt stykke program kan være gratis. Og ikke nok med det: det bliver hele tiden endnu bedre. Det vidner en nyere opdatering om. Og den virker endda både til Windows, Linux og Mac. Superligaklasse.

Det fremragende ved VLC er at du slipper for at bekymre dig om diverse codecs. Kors i hytten hvor har jeg brugt mange timer på at finde egnede codecs, når forskellige videoklip og filmstumper skulle afspilles på min Windows pc. Den ene codec kunne noget, som den anden ikke kunne – og omvendt – og jeg havde ofte svært ved at bevare overblikket over disse codecs samt de ekstrabonusser de medførte i form af reklamer, spammails og jeg skal give dig. Næh, VLC virker uden dikkedarer.

Her er betafilen
Nu er version 1.1.0. klar til download, og sør’me om den nye VLC ikke magter det fancy Bluray format. Desuden skulle den seneste version af VLC skåne computerens processor, mens det bliver grafikkortet som i højere grad skal trække læsset., når filmklip nydes ved skærmen. Dette er en pæn fordel for os med halvsvage netbooks uden de store processorkræfter. Skal der størs lidt malurt i VLC bægeret, må det blive brugerfladen, der bestemt ikke er noget at råbe hurra for. Her forlyder det at VLC har haft maling og design oppe af posen, og at VLC har fået et tiltrængt ansigtsløfte.

Bemærk at du stadig må vente på den endelige version 1.1.0. Har du utålmodighed i kroppen, kan du hente en betaversion af 1.1.0.’eren, men vær forberedt på et halvfærdigt produkt med småfejl og andre skavanker. Herunder får du det direkte link til installationsfilen (18 MB). Hvis du ønsker at installere VLC, skal du altså vælge at køre eller gemme filen. Efterfølgende installerer du VLC. Bemærk endvidere at denne version udelukkende er til Windows i en 32 bit version, som dog sagtens kan installeres på 64 bit maskiner.

http://download.videolan.org/pub/videolan/testing/vlc-1.1.0-pre1/win32/vlc-1.1.0-pre1-win32.exe

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *