Ny, dansk tablet pc

Ny, dansk tablet pc

De er hotte og vanvittigt populære, de hersens små tablet computere. Den mest kendte er jo nok iPad fra Apple, men firmaer som HTC og Samsung forsøger også at få deres bid af kagen. Det sker med små tablet pc’er, der indeholder Googles styresystem, Android. Nu er det danske firma Itoraz ude med deres bud på en tablet pc. Modellen hedder iTozPad. Set udefra virker det nærmest som en umulig opgave st skulle stå distancen mod en gigant som Apple, men salgsdirektør fra Itoraz, Benny Hvass Hansen, ser fortrøstningsfuldt på udfordringen.

– Indrømmet. Apples iPad er da ret flot og funktionabel, men ser man på prisniveauet, mener jeg at vi med iTozPad leverer en sand og sund konkurrent. Hvor folk skal af med over 3.000 kroner for Apples tablet computer, sælger vi vores for det halve, lige omkring 1.500 kroner for den store model med harddisk på 120 GB, siger Benny Hvass Hansen i en pressemeddelelse.

På nettet gratis
Ud over den pænt store SSD harddisk har iTozPad en skærm på ti tommer, og den er naturligvis trykfølsom. Desuden er tablet computeren udrustet med både USB og FireWire til nem tilslutning af diverse eksterne enheder, som eksempelvis printer, mus og videokamera. Når det handler om internetforbindelse, har iTozPad både mulighed for isættelse af almindeligt sim-kort, som vi kender fra mobiltelefoner samt trådløs wifi modtager indbygget. På sigt skal det være muligt at hoppe på nettet gratis med en iTozPad.

I pressemeddelelsen slår Benny Hvass Hansen nemlig fast, at det er Itoraz’ plan at rulle en netværksløning ud på landsplan, så alle iTozPad’er kan trække på denne trådløse internetforbindelse. Det hele foregår pr. satellit og er GPS-styret. Dette betyder at man med sin iTozPad kan hoppe på et trådløst internet uanset hvor man er, og alt foregår uden beregning. Til gengæld skal man acceptere, at Itoraz har kendskab til hvor man er via GPS.

Vi mangler testpersoner
– Lige så snart vores grundmodel gennemgår de sidste afgørende test – den er i øjeblikket i hænderne på 75 testpersoner her i Danmark – sættes der gang i produktionen. I den forbindelse kan vi godt bruge 25 testpersoner mere, og man forpligter sig naturligvis ikke til at købe den testede iTozPad. Vi vil dog gerne tilbyde at man kan købe computeren til halv pris, når testen er overstået. Derved får man faktisk en moderne tablet computer for lige omkring 750 kroner, udtaler Benny Hvass Hansen.

Man kan skrive sig op som testperson på hjemmesiden. I øjeblikket mangler Itoraz testpersoner i Københavnsområdet, på Fyn samt i Jylland. Dette er gratis og helt uforpligtende.

Tilmelding på hjemmesiden

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *