Nordmænd får også gratis spil

Nordmænd får også gratis spil

I mange år har danskere, svenskere, tyskere m.f. nationaliteter haft glæde af de mange spil på Download Central.dk’s netværk af software arkiver, og nu er turen kommet til nordmændene. Omkring 10.000 mennesker henter hver dag gratis spil fra, i danskernes tilfælde, spil.downloadcentral.dk. Her er alle spil nemlig anmeldt på det lokale sprog (dansk, norsk osv.), kontrolleret for malware, sorteret i relevante kategorier og alt relevant info er blevet tilknyttet hvert enkelt spil. Yderligere har DLC, som er forkortelsen for Download Central, lokale servere i flere af de enkelte lande, hvilket sikrer de spilglade den hurtigst mulige downloadhastighed.


Og som Martin M. Jørgensen, der er ansvarlig på siderne, siger så er “det utroligt vigtigt med serverens hastighed i disse tilfælde for spillerne. De er vant til, at det skal gå hurtigt, og da spil ofte består af store filer, så må vi give den en ekstra  skalle for, at give vores brugere den bedst mulige oplevelse i denne situation”.


Det finder du på spill.downloadcentral.no
Som nævnt så er spil sektionen her tilpasset det norske marked, men ikke bare sprogligt. Spillene er også udvalgt efter nordmænds smag inden for computerspil.


Spillene er videre opdelt i kategorierne abandonware, gratisspil, hele spill, filer relateret til spil og spilldemoer. Yderligere er disse kategorier opdelt i genrer som 3D Shooter, Action, Adventure, Platform, Strategi osv. Download spill gratis på spill.downloadcentral.no og er du mere til den danske version, så kan du få adgang til den danske spilside

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *