MySpace vender tilbage

MySpace vender tilbage

MySpace var engang verdens største sociale netværk. Sider som Twitter og Facebook var knapt nok født, og MySpace udgjorde klart det helt store sociale netværk for kreative kunstnere. Især musikere fra hele verden tog MySpace til sig, og man kunne som regel høre de nyeste hits fra solister og bands via MySpace. Som tiden gik kunne man skabe sin egen profil på MySpace, og dette gjaldt alle væsener på denne jord. Ikke nok med at man kunne skabe sin egen profil, men man kunne også skabe sit eget design på MySpace. Denne frie tilgang til tingene betød, at MySpace indeholdt masser af forskellige profiler med masser af forskellige designs. Dette betød også at mange af profilerne loadede langsomt, og stille og roligt forsvandt brugerne fra sitet. Livet var blevet lidt for spraglet og powerflower-agtigt.


Flugten fra MySpace betød, at mange anså ideen for at være en død sild, og det har MySpace også været nogle år efterhånden. Mere eller mindre død altså. Nu lader det til at dette musikalske netværk tilsyneladende er ved at vågne op igen. Et betydeligt bidrag fra musikeren Justin Timerlake betød nemlig, at pengestærke folk blev interesseret i at skyde nogle penge i projektet, og meget tyder på at MySpace atter har potentiale til at vokse sig stort. Et nyt design, der er brugervenligt og forberedt til trykfølsomme skærme samt naturligvis mulighed for at kommentere og dele indhold med andre er en naturlig del af et seriøst, socialt websted anno 2012. Man kan dele playlister med vennerne, og hvis man får den tanke at MySpace udfordrer Facebook, er det vel ikke helt ved siden af.


Dog er der stadig én væsentlig forskel på Facebook og MySpace: MySpace satser formentlig udelukkende på musik, mens Facebook snupper alt det andet plus musik. Jeg var tidligere bruger på MySpace, men jeg skal indrømme, at jeg forsvandt fra projektet, da det blev lidt for nemt at ændre på designs og den slags. Med det nye MySpace kan det sagtens tænkes, at jeg vender tilbage som bruger, for musik er en af mine store hobbyer. Nu må tiden vise, om MySpace er klar til at tage godt imod os, der vender tilbage. Mon det store comeback ligger lige om hjørnet for MySpace?


www.myspace.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.