Microsoft satser på store touchskærme

Microsoft satser på store touchskærme


Softwaregiganten nyeste opkøb i rækken, er virksomheden Perceptive Pixels.


som producerer touchskærme i stor skala.


Købet ventes at give et løft til Microsofts samarbejdspartner Lync.


For et par uger siden meddelte Microsoft at de var på vej til at at købe firmaet Perceptive Pixels, som udvikler store touchskærme. Nu er købet afsluttet og Microsoft håber at erhvervelsen kan gavne firmaets samarbejds- og præsentationsprodukter.


– Gennem at gøre store touchskærme populære på arbejdspladser kan vi forandre arbejdspladserne fundamentalt siger, Giovanni Mezgec, chef for udviklingen af Lync.


Det faktum at det præcist er chefen for for Lync der udtaler sig om erhvervelsen vidner om at Microsoft frem for alt kommer at integrere teknikken i Lync, med funktioner som videkonference, IP-telefoni og netmøder. Perceptive Pixels producerer store touchskærme med støtte for multitouch og passer endda ganske godt ind i Microsofts nye Metrogrænsesnit.


Ifølge Michael Silver, analytiker på Gartner, er Microsoft antagelig også meget interesserede i Perceptive Pixels egen præsentationsteknik, der skulle kunne anvendes til at forbedre Powerpoint. Selv Surface kan tænkes at få et løft med Perceptive Pixels teknik.


Kilde: idg.se

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *