Mangler du firewire

Mangler du firewire

For ikke så lang tid siden kom en god ven med sin bærbare pc under armen. I den anden hånd medbragte han en spritny kamerataske. Et kort øjeblik tænkte jeg, at staklen var ramt af snask på maskineriet, og at han ville kuppe mig til at hjælpe ham lidt videre. Hurtigt fandt jeg dog ud af, at problemstillingen var anderledes: han ønskede nemlig at overføre film fra det spritnye videokamera til harddisken på den bærbare computer. Der var bare et problem: han kunne ikke finde den rette indgang.

Det mente jeg jo nok, at jeg kunne løse. Jeg fandt diverse stik frem og konkluderede at jeg lige skulle finde computerens firewirestik. Men det var der intet af. Kun USB indgange. Og så var vi rent faktisk på herrens mark. Heldigvis bringer Sandberg nu en løsning på det problem. Det sker med et såkaldt firewire PC Cart Express, som blot stikkes ind i den bærbare computers PCI stik. Windows finder selv driverne, og herefter har man 2 nye Firewire porte til rådighed, der kan bruges som om de havde været i maskinen fra starten.

Salgsdirektør Erling Hoff Petersen forklarer: – Det er surt at stå dér med sin nye laptop og opdage, at DV-kameraet slet ikke kan tilsluttes. Hvad gør man så? Normalt er det jo ikke særlig let at udvide en bærbar computer i forhold til almindelige desktop computere. Det er her vores nye produkt kommer ind i billedet og løser problemet.

Prisen er 399 kroner. Se mere på Sandbergs hjemmeside.

www.sandberg.it/product.aspx?id=132-08

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.