Lance Armstrong beklager

Lance Armstrong beklager

Lance Armstrong! Hvad har han dog med en artikel på Nettips at gøre? Er han ikke den tidligere cykelrytter, som vandt Tour de France mange gange (7 gange)? Og som altid har påstået at han aldrig tog doping.

Og er det ikke Lance Armstrong som om få dage direkte på tv træder ind i Oprah Winfreys univers i et optaget interview, der finder sted hos Lance Armstrong privat, hvor han formentlig indrømmer at han tog doping, mens han var på toppen? Jo, det er den Lance Armstrong, og en af de få grunde til at Nettips rider med på denne Lance bølge er, at der sikkert er god trafik i emnet. Artiklen her skrives som en slags forsøg: kan Nettips mon vinde nye læsere på grund af en tidligere sportsstjerne?

Da Nettips er et it sted, må denne artikel om Lance Armstrong naturligvis fokusere på websteder, der kan give dig mere information om cykelrytteren, som fra at have været uhyre populær er blevet ilde set i sports- og sponsorverdenen. Udsendelsen vises snart og så kan vi efterfølgende snakke lidt om Lance Armstrongs forsøg på at genvinde fodfæste.

Livestrong er Lance Armstrongs projekt imod den forfærdelige cancer

Lance Armstrongs personlige hjemmeside

Lance Armstrong på Twitter

Oprah Winfrey på internettet

Sådan bor Lance Armstrong

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.