Kryds og tværs på nettet

Kryds og tværs på nettet

Så skal det handle om kryds og tværs på nettet. Min svigerfar er en rigtig skrapsak, når det handler om at løse kryds og tværs. Altså de dersens underlige firkantede størrelser i aviser og ugeblade, hvor man skal skrive bogstaver i små firkantede celler – for at bruge et udtryk fra regnearksverdenen. Det handler om at finde synonymer og den slags, når de forskellige kryds og tværs’er skal bringes i hus med succes, og det er fantastisk god hjernegymnastik. Nu er der dukket noget op på nettet, der måske vil interessere svigerfar og andre, der har hang til Kryds og tværs. Det nye tiltag hedder Krydsbox.dk

Det er Aller Media, der står bag Krydsbox. Der er tale om et univers af sjove kryds og tværs, som danskerne kan få adgang til døgnet rundt, og Jesper Ulsø fra Aller Media er ikke i tvivl om, at mange vil tage Krydsbox til sig med klappende hænder. Han siger:

Kryds og tværs konkurrencer

– Krydsbox.dk er for dem, der elsker en god gang hjernegymnastik i form af kryds og tværs. Vi har samlet et kæmpe arkiv af kryds og tværs og sudoku fra alle vores udgivelser og har sorteret dem i forskellige kategorier, så du nemt kan finde din yndlingsgenre. Dertil vil hjemmesiden konstant blive opdateret med nye opgaver inden for bl.a. kryds og tværs, så medlemmerne hele tiden bliver udfordret og testet med nyt materiale.

Hvis du opretter dig på sitet som bruger, får du mulighed for at give feedback på de forskellige kryds og tværs, og du får desuden adgang til en slags fællesskab, hvor man kan hjælpe hinanden, hvis man løber ind i spidsfindige udfordringer. Desuden kan du deltage i kryds og tværs konkurrencer, hvis det er du har lyst til. Jo, nu gælder det om at løse Kryds og tværs på nettet, og bemærk at hjemmesiden er fri for reklamer, hvilket Nettips gerne vil rose Aller for.

www.krydsbox.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *