Kopiblæk – er det pengene værd?

Kopiblæk – er det pengene værd?

Er du den lykkelige ejer af en printer, der sluger lige så meget blæk, som danskerne hælder julehygge i sig? Så kan det være at denne notits er noget for dig. Folkene bag meddelelsen påstår nemlig, at man kan spare op til 50 procent, hvis man anvender deres produkter. Det handler om blæk til printere. Printerrblæk er ofte et dyrt bekendtskab, og det gode humør over anskaffelsen af en billig printer, kan skifte til en sur oplevelse, når man skal skifte blækpatron første gang. Printerblæk er nemlig noget dyrt noget i anskaffelse.

– Producentens originale blæk- eller tonerpatroner er typisk pebrede, og mange tror, de dyre patroner eller en ny printer er deres eneste muligheder, fortæller Mads Darboe, der er direktør for MM Distribution. Dette firma råder over en bred kam af printerblæk, og der skulle være tale om egenproducerede blækpatroener, altså ikke noget billigt bras fra Hong Kong eller lignende steder. MMs patroner bliver produceret i Europa, og firmaet siger i en pressemeddelelse at kvaliteten er i top trods en lavere pris end den originale blæk fra printerproducenterne. Man spørger nu sig selv om disse europæiske blækpatroener så produceres i fattige østeuropæiske lande…
 
– Alle vores printerpatroner produceres under ordentlige forhold på europæiske fabrikker. Faktisk er vi så sikre på kvaliteten, at vi giver to års garanti på vores blæk- og tonerpatroner, hvis uheldet skulle være ude – og vi forsikrer endda printeren mod fejl forårsaget af vores patroner, afslutter Mads Darboe. Nettips har ikke købt blækpatroener hos MM, men med så fine garantier skulle der ikke ske noget ved at prøve dem af – hvis man altså tør stole på firmaet.

www.mmps.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *