Julegaveideer: billardspil

Julegaveideer: billardspil

En af de ting, som jeg altid har følt det rigtigt godt over for, er et godt slag billard. I sin tid, før familien tog sit indtog, nød jeg at spille forskellige former for billard. Keglebillard og skomagerpot har altid været de foretrukne discipliner – især i gode venners selskab. Man kan få mange timer til at gå med at lægge sort til modstanderen, og får man først rigtig gang i spillet, kan det blive mere end morsomt at spille billard. I min spæde start ved computeren, var jeg begejstret for et bestemt billardspil. Billardspillet hed Jimmy Whites Whirlwind Snooker, og trods en uhyre enkel brugerflade var det et billardspil jeg fik mange timer til at gå med. Med tiden er det pool, der er blevet det mest almindelige billardspil i Danmark.


Billardspil i dagligstuen


Og netop pool er ofte det spil, som drengerøve fornøjer sig med, uanset om de hedder Per eller Ole. Der dystes under de korrekte lamper, og selv om røgen efterhånden er forsvundet fra billardlokalet, er der stadig øl og whisky på bordene. Visse steder. Men pool kan også spilles andetsteds, også hvis man er drengerøv. Det kan for eksempel spilles på husets Xbox 360. Dette gøres i godt selskab med billardspillet Pool Nation. Bag Pool Nation står udviklerne fra Cherrypop Games i samarbejde med Mastertronic.


Spillet downloades via Xbox Live, og snart har du det perfekte billardrum i din dagligstue eller på drengekammeret. Når spillet først er hentet ned til konsollen – der skal immervæk hentes 1,12 GB – bliver man positivt overrasket over de fine grafik, som spillet er bygget op efter. Dette er pænt overraskende, idet det tilsyneladende skulle være Cherrypop Games’ debut på spilmarkedet. Man må sige, at hele indpakningen er i orden, og selv om spillet er ekstremt lang tid om at loade, skal det alligevel have rosende ord med på vejen. Lige netop billardspil er efter min mening lidt af en mangelvare på spilmarkedet, og jeg synes at du skal give hjemmesiden en chance. Her finder du nemlig et pænt udvalg af grafiske godbidder fra spillet.


Husk at du kan downloade en gratis trial af spillet, og dermed kan du bestemme dig, inden du giver 800 Xbox-moneter for spillet. Tjek også en video på YouTube


www.cherrypopgames.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *