Julegaveide: musik i badet

Julegaveide: musik i badet

Er du i panik, fordi det er lige op over. Juleaften. Juletræ. Julegaver. Har du fået købt de sidste julegaver, eller mangler du stadig at få købt de sidste. Er du på herrens mark? Så læs med her, fordi her kommer en interessant julegaveide: musik i badet.

Det er Sandberg, som er ude med en lille, fiks højttaler, som du kan tage med dig i brusebadet. Den hedder

Sandberg Bluetooth Shower Speaker, og det er altså en bitte højttaler, som du kobler til din smartphone eller tablet via Bluetooth. Den er relativ vandtæt og tåler vandsprøjt fra alle sider. Den indbyggede sugekop gør, at du nemt kan sætte højttaleren op på en af fliserne. Ploink!

Det indbyggede batteri holder i op til seks timer, så selv folk med hang til lange, varme bade burde være sikret musik igennem hele fornøjelsen. Skulle din telefon ringe, mens du står under bruseren, kan den indbyggede mikrofon hjælpe dig. Du behøver ikke at famle efter telefonen i våd tilstand. Du trykker på højtalerens knap og snakker direkte ind i væggen. Smart.

Se højttaleren på Sandbers hjemmeside hvor du også finder nærmeste forhandler. Vejledende pris for Sandberg Bluetooth Shower Speaker er 199 kroner.

www.sandberg.it

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *