Internet festival i Danmark

Internet festival i Danmark

Midtfyns Festival. Roskilde Festival. Skarø Festival. Jelling Festival. Skagen Festival. Jo, dette er blot et lille rids af de festivals, der er i Danmark (eller har været), og alle har set mine skosåler. En festival er efter min mening en supergod måde at opleve musikken på, og stemningen på sådanne festivaller plejer jo at være rigtig god. Der findes dog også andre festivaller. For eksempel film festival og nu også en internet festival. Det er Danmarks sjoveste by, Aarhus, der står bag den nye internet festival herhjemme. Den har fået det velklingende danske navn: Internet Week Denmark. Mon det er en ny Århus historie? Næppe, for der er ganske megen alvor bag.

I løbet af 5 dage vil Aarhus stå i internettets tegn. Workshops, præsentationer, events og internationale talere kommer og sætter gang i debatten om internettet. Det er dog også andet end debat. Faktisk agter arrangørerne at hylde internettet. Der er jo mange nyttige ting at bruge internettet til, og nettet har stor betydning for vækst, innovation og alles hverdag. Tænk dig: intet internet, intet Nettips!

Den store internet Festival i Aarhus finder sted fra den 28. april til den 2. maj. Og det bliver formentlig en stor festival. Aarhus Kommune støtter Internet Week Denmark med halvanden millioner kroner, mens Business Region Aarhus lægger 300.000 kroner i festivalkassen. Dertil skal lægges crowd sourcing og crowd funding, dejlige danske begreber. Og en række firmaer sponsorerer også beløb i festivallens pengetank. Internet Week Denmark er et af kerneprojekterne i Smart Aarhus, der er et partnerskab mellem Aarhus Universitet, Region Midtjylland, VIA University College, Alexandra Instituttet, Teknologisk Institut, Systematic og Aarhus Kommune.

www.internetweekdenmark.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.