Ideer til sommerferien

Ideer til sommerferien

Når jeg kigger ud af mit vindue i dag, ser jeg regndråber på ruden. Det er der s’gutte meget sommerferie over, men da jeg af natur er et positivt menneske, forsøger jeg at drømme mig en smule væk fra en våd vinter-/forårsdag og tage briller på, der skuer hen til juli.

Det er nemlig i juli, at jeg går til ferie, formentlig sammen med andre læsere af nærværende linjer. Nogen har sikkert besluttet sig for, hvad der skal ske i sommerferien, mens andre stadig famler en smule i blinde. Derfor tænkte jeg: jeg hiver lige nogle ideer ud af posen. Hvem ved om du eller andre kan bruge forslagene.

Storbyferie

Storbyferie er altid godt, synes jeg. Jeg elsker især London, Berlin og Madrid, men Paris og Barcelona går altså også an. Du behøver ikke at rejse særligt mange timer, før dine fødder er plantet i en spændende storby. Stockholm er jo også en mulighed. Eller København ej at forglemme. Storbyen kan have den ulempe i juli, at der bliver varmt uden mulighed for at bade. www.storbyferie.dk giver gode ideer til storbyferier. Tjek eventuelt Hotelspecials – Tilbud på hotel i Danmark.

Læs også Berlingskes artikel, Storbyferie for under en tusse

Badeferie

Der findes også den slags mennesker, som elsker at ligge og flyde ved stranden eller poolen. Efter morgenmaden pakkes badesandaler, håndklæde, solcreme og diverse romaner sammen, og straks begiver man sig hen ad trapperne for at finde nærmeste ledige liggestol. Personligt er denne form for ferie slet ikke noget for mig. Jeg får stress af den slags. Rastløshed! Alligevel skal du ikke snydes for et link, der hjælper dig videre: Jyllands Posten har deres egen rejseguide, hvor du blandt andet finder temaet Badeferie.

http://rejser.guide.dk/Badeferie/

Bådferie

Da vi jo er i Danmark, må jeg også lige anbefale muligheden for at tage på bådferie. Man behøver ikke at eje egen båd, idet man snildt kan kontakte et firma med bådudlejning, som hjælper dig med alle detaljer. Du skal naturligvis vide noget om at håndtere et skib, men eller vil alt være klar til dig: turguide, udstyr, dieselolie, tandpasta (not!) og den slags. Fordelen er altså at du ikke behøver at passe og pleje din egen båd. Du lejer simpelthen bare en båd af et firma. Bådudlejning Danmark lejer både ud i Danmark og Kroatien (og vist nok også Grækenland).

www.baadudlejningdanmark.dk

Hvad skal du til sommer?

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.