Hvor er dine venner?

Hvor er dine venner?

Nå, så sidder du foran flimmerkassen igen, hva’? Sidder og hyggersurfer, tjekker mails og læser vennernes statusopdateringer på Facebook og Twitter, ikke sandt? For du har vel venner, har du ikke? Altså, disse menneskeskabninger, som man kan betro ting og sager til, og som altid er klar med en hjælpende hånd, hvis du skal have flyttet et klaver eller malet en spisestue. Personligt har jeg en masse venner. På Facebook. Og spørgsmålet er jo, om det så er rigtige venner. Eller måske snarere bekendte.

 

Nu forsøger et dansk site at hjælpe dig med at finde sande og rigtige venner. Trods dansk ophav hedder det Friendsmaker, hvilket føder det første spørgsmål: hvorfor en engelsk titel på et dansk islæt?

Nå, Vennemageren er altså en ny dansk hjemmeside for folk, som ønsker kvalitet i deres omgangskreds. Det fortælles i al fald i en pressemeddelelse. Og det er ikke endnu en af disse forbistrede datingsites med masser af falske profiler. Benjamin Munk er en an personerne bag Vennemageren, og han gentagerordenei et citat: – Friendsmaker.dk er for mennesker, som ønsker kvalitet i deres omgangskreds. Med den nye hjemmeside giver vi dem adgang til langt større muligheder. Alle har brug for venner, men det er lidt tabu at sige, at man ikke har de venner, man kunne ønske sig på samme måde, som det engang var det tabu og lidt nørdet at finde sin kæreste på et nettet, siger Benjamin Munk.

Så nu forsøger Vennemageren at etablere kontakt mellem mennesker, og denne kontakt indbefatter også events og fester i fremtiden, og venner kan også snakke sammen via blogs, video og musik. Vennemageren er gratis at benytte.

www.friendsmaker.dk

{fcomment}

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.