Hvilken iPad 2?

Hvilken iPad 2?

Apples iPad er blevet næsten lige så hype, som deres iPod, MacBook og iPhone. Den bitte tablet computer har vundet mange menneskers og friskolers hjerter, og lige siden den kom for et års tid siden, er det blevet en computer, som mennesket er nødt til at tage alvorligt. iPad har fået fine anmeldelser, og jeg skal da også indrømme, at Apple gerne må sende mig et testeksemplar, så jeg kan få fingrene i maskineriet. Indtil da må jeg nøjes med at skrive om et produkt, jeg kun sporadisk har været i nærheden af. Et af de store spørgsmål i forbindelse med iPad 2er om man skal vælge den udgave, der har indbygget 3G, eller om man kan nøjes med computeren uden 3G.

Jeg læste en interessant artikel hos PC Advisor hvor magasinet tager fat på denne udfordring. Man kan således spare en del penge ved at snuppe en iPad 2 uden 3G, men spørgsmålet er om man ikke fortryder det i længden. Lad os se hvad PC Advisor nåede frem til. De stiller nemlig det relevante spørgsmål: hvorfor bruge penge på en iPad 2 med 3G-adgang, hvis man alligevel kan bruge sin iPhone til at sende en netforbindelse ind i iPad 2? 3G-modellen koster immervæk lige omkring 1000 kroner ekstra.

Et vægtigt argument er, at hvis du ikke køber 3G-modellen, får du åbenbart heller ikke GPS med i købet. Derfor skal du altså investere i den dyrere 3G-bandit, hvis du ønsker en fuldvoksen GPD, som vil imponere de fleste drenge i klassen. Og på motorvejen. Omvendt: hvis du fint kan nøjes med den GPS du har i din smartphone, så overvej at spare de 100 kroner på 3G-modellen af iPad 2. Dog bør du lige tjekke dit data-abonnement hos din udbyder. Det bliver nemlig hurtigt en dyr affære, hvis du ikke holder øje med dit dataforbrug, hvis du altså anvender tethering metoden: altså at sende internet via smartphone til iPad 2.

www.apple.com/dk/ipad/

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *