Hvad koster naboens bolig?

Hvad koster naboens bolig?

Nysgerrighed. Det er en del af den menneskelige natur, og i min optik er det helt ok at være en smule nysgerrig – bare det ikke overdrives til Se og Hør dimensioner. Hvis du er nysgerrig efter at vide lidt mere om naboens bolig, er der nu håb forude.

Det er de 4 banker Nykredit, Sydbank, Spar Nord og Arbejdernes Landsbank, som er gået sammen i en større boligportal, der hedder Bolighed.dk. På denne portal får du fremover mulighed for at indhente en bunke informationer om danskere og deres boliger.

Dit eget Bolig-CV

Du kan for eksempel sammenligne priser på over én million boliger i Danmark, hvilket naturligvis også inkluderer de 70.000 boliger, som er til salg i disse dage. Det betyder at du eksempelvis kan tjekke ud, hvilke boliger der er til salg i et bestemt område. Hvis du har en formodning om at din bolig kunne være interessant for potentielle huskøbere, kan du sætte et ”måske til salg” prædikat på boligen.

Alt foregår i et såkaldt Bolig-CV, hvor en række forskellige oplysninger om din bolig er offentligt tilgængelige. Alle boligens data, estimeret liggetid og estimeret salgspris samt prognose for prisudvikling er en del af CV’et, så nu kan du få en fornemmelse for, om det er det rette tidspunkt at sætte til salg på.

Du kan selv får mulighed for at finpudse dette Bolig-CV, for eksempel med fotos fra haven eller køkkenet, og det betyder at du med dine egne ord kan beskrive din bolig – måske er du bedre end de ord-ekvilibrister, som arbejder ved byens dygtige ejendomsmægler.

Du kan altså bruge Bolighed, hvis

  • Du ønsker en anslået værdi af din bolig
  • Du ønsker at se hvor attraktiv din bolig er
  • Du ønsker at se værdiudviklingen gennem de seneste 12 måneder
  • Du ønsker en værdiprognose for de kommende 12 måneder
  • Du ønsker at vide mere om liggetid i dit nabolag
  • Du ønsker at krydre dit eget Bolig-CV med fotos og informationer
  • Du ønsker at sælge – måske!

www.bolighed.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.