Hvad er Nu det jul applikationen?

Hvad er Nu det jul applikationen?

Nu det jul applikationen er en teknologisk udgave af vores alle sammen julesangshæfter. Over 50 danske julesange er samlet i en applikation og giver folk mulighed for at kunne læse julesange, søge efter dem, forstørre teksten så det er lettere at læse. Alt sammen samlet i ens lomme, uanset tid og sted. For alle!

Hvad mener I med alle?
Vi godt klar over at vi berører et ømt punkt, når vi søsætter en applikation som denne. Mange i den lidt ældre generation vil måske se dårligt på dette tiltag, da disse sikkert vil synes, at det hele går lidt for hurtigt og at vi unge ændrer for meget på de gamle traditioner. Men vi har ud fra vores interne undersøgelse fundet ud af, at selv disse synes det er smart, når de får smartphonen i hånden.

Hvem vil I gerne ramme med den her applikation?
De unge, helt bestemt. De bruger deres telefon til stort set alt i dag. Vi tror også at deres interesse for de gamle sange vil øges, hvis først de får denne applikation. Det gør det hele bare lidt mere smart og sjovt end en nedslidt gammel julebog. Men i og med at det ikke kun er de unge, der har en smartphone i dag, så håber vi også på at få flere generationer med.

Tror I folk vil danse rundt om træet med en telefon i hånden?
Hehe, det jo ikke til at vide, men det er nu meget sjovt at forestille sig. Vi kan jo kun håbe, at de som downloader applikation, vil bruge den til det formål de synes passer dem bedst. Men det vil helt bestemt glæde os, hvis folk også vil bruge den når de danser rundt om træet. Og folk er jo naturligvis mere end velkomne til at uploade et billede af når de bruger den. De kan uploade billeder til vores Facebook side.

Hvem er Anders, Oliver og Walid?
Vi kender hinanden helt tilbage fra barndommen. Tilfældet er at vi alle har en stor interesse for den digitale verden. Anders er en fantastisk projektleder med interesse inden for mobil applikations udvikling, Oliver er programmør og har igennem tiden udviklet mange forskellige services til forskellige platforme og Walid er vores kreative hoved. Vi er alle uddannet med fag i den digitale verden. Og sammen har vi udgivet en håndfuld applikationer de seneste par år, som f.eks. vores spil Quick Fingers. Derudover har vi sammen en teknologisk tænketank, hvor vi mødes engang om ugen.

Hvad skal der ske med Nu det jul i fremtiden?
Jamen lige nu har vi udviklet applikationen, og ud fra de download tal vi har indtil videre, kan vi se der er interesse for den. Vi håber dog at mange af dem der bruger applikation (og de som ikke gør), går ind på vores Facebook side og indgår i dialog omkring applikationen, så vi kan gøre den bedre. Vi starter kun at have sange på, men vi har mange tiltag vi godt kunne tænke at udvide med til enten denne eller/og næste jul. Der er mange der har spurgt efter melodier så det er noget vi er i gang med at undersøge.

Har I en sidste kommentar?
Glædelig jul! Husk at vi altid er åbne overfor både dialog og nye ideer der eventuelt kan forbedre vores applikation eller fremtidige projekter.
Facebook: www.facebook.com/pages/Nu-det-jul/326902950660265
 
http://graphart.dk/apps/nudetjul/

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.