Holder til iPad i bilen

Holder til iPad i bilen

Vi med iPad har efterhånden tendens til at bringe den lille tablet computer med os rundt omkring i landskabet. Den er lille, fiks og handy at have med sig, og vægten gør at man somme tider helt glemmer, at man har den med. Den er også blevet populær at tage med i bilen, hvis man skal ud på længere køreture. Så kan ungerne muntre sig med billeder, video og andet tidsspilde, mens den ene kilometer efter den anden tygges igennem på motorvejen. Nu er Targus ude med en holder til iPad, der gør det lidt lettere for passagererne i bilen at sidde ordentligt med den bitte iPad.

Der er tale om en holder, der kan sættes fast på en af nakkestøtterne. Den kaldes Targus Universal In Car Tablet Holder, og via et fikst klik-system er det let at indstille den lille holder, så den sidder optimalt i forhold til passageren. Tre skumstofbeklædte ”holdere” – to forneden og én foroven – sørger for, at iPad’en sidder sikkert på nakkestøtten, også hvis man bremser hårdt eller kører over irriterende bump. Holderen passer desuden til langt de fleste bilsæder, og via det elegante design kan man nemt gemme den lille tablet til side i for eksempel sædelommen efter brug. Der er jo ikke grund til at fortælle luskede tyveknægte, at der muligvis er en iPad i bilen. Denne holder koster cirka 300 kroner.

Man kan desuden spendere ekstra håndører i en fjernbetjening til holderen. Med denne fjernbetjening kan man styre holderen og man kan desuden skrue op og ned for bilens iPad, uden at man behøver at læne sig forover. Dermed kan man også styre hele molevitten fra forsædet – en klar fordel hvis ungerne skruer for højt op, hvis de overværer en rockkoncert på turen… Fjernbetjeningen hedder Targus Bluetooth iPad® Media Remote og koster omkring 500 kroner.

www.targus.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *